Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakim czasie efekt

Odchudzanie z 66 kg na 48 kg

Polecane posty

Mam 162 cm wzrostu. Moja idealna wage, w ktorej najlepiej sie czuje jest 48. W jakim czasie i jak moglabym ja znow osiagnac... Czy ktoschce schudnac podobna ilosc kg lub juz schudl podobna ilosc kg... Czy utrzymal wage....

zaczarowana- podobno jesli kobieta chce schudnac to i tak to zrobi, ale wiekszosc z nas woli miec nadwage. przynajmniej ze mna tak jest. jedzenie jest przyjemne i czesto brakuje mi silnej woli aby wytrwac i przezwyciezyc przeciwnosci walki z kg 10 kg to nie jest duzo. powinnas dac rade, jesli naprawde masz motywacje

Gość rozsadnie
w pol roku, nie - w 2 miesiace

Gość jesteś nago ?
polecam miesiąc auschwitzu schudniecie france od razu

Mam motywację:) Chcę być chuda!! Damy radę !! Piszcie o sposobach, które znacie. Co jeść, czego absolutnie nie.. Ćwiczonka jakieś?

Gość paana inna
moim celem jest to samo ;) tyle że z 63,5 na 48 ; wzrost 177 cm

przy takim wzroscie to juz chyba przesadzasz... nie bedziesz ladnie wygladac ja planuje duzo spacerowac przede wszystkim, czasami brzuszki, sklony. bardzo czesto cwicze brzuch poprzez wciaganie go. boje sie,ze zabraknie mi sily i motywacji

Gość agnichcha:)
wy jestescie chyba pojebane....bedziecie wygladac jak anorektyczki!!!!!!!!!!!!! 162 cm i 48 kg wagi? puknij sie w leb dziewczynao....52kg to rozumiem,ale nie 48.....:O

To, czy Ci się uda tego dokonać, uzależnione jest od Twojego podejścia, od tego dlaczego chcesz to zrobić, co przez Ciebie przemawia.

uwazasz ze 4 kg roznice zrobi, raczej nie. wazylam juz kiedys tyle i to byl najlepszy czas mojego samopoczucia. chce to zrobic dla siebie i zeby udowodnic wszystkim, ze potrafie zrobic cos dla siebie

Gość 1.77
Wzr. i 48?!! Chyba cię pokurrwilo?! Wypierrdolilbym z chałupy takiego trupa!

Gość Dardanika
Ja po pierwszym dziecku strasznie przytyłam ważyłam 70kg przy 170cm po drugim schudłam a reszty dopełniłam dietą i ćwiczeniami. Teraz ważę 52-54kg i nie tyję. Chętnie mogłabym napisać jak to zrobiłam ale widzę że tu dużo osób ziejących jadem

Gość bonżur
ja waze 65 kg przy 1,60 ;/ to nadwaga po ciazy i chcialabym wrocic do mojej poprzedniej wagi czyli 55. Potrzebuje wiec pozbyc sie 10 kg tylko jak ?:D

mowisz, ze jest wiele osob ziejacych jadem, fakt, ale trzeba pisac mimo to, zwlaszcza jesli ma sie do powiedzenia cos madrego, BO inaczej, to forum bedzie do szpiku przesiakniete mielizna... ZEBY schudnac duzo i szybko wystarczy sie poglodzic przez miesiac. zeby trwale zrzucic kg, kilka miesiecy. skad wziac motywacje, by wytrwac na glodowce albo motywacje do tego, by czekac na efekty oto jest pytanie

Gość w jakim czasie efekt?
dalej sie idchudzam