Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emilka_19

Proszę o poradę

Polecane posty

Witam wszystkich czytelników :] Jestem Emila mam 19 lat . Jej nie wiem od czego zacząć ... Mam nietypową a raczej głupią sprawę ... Ostatnio moja sąsiadka urodziła synka , daliśmy jej nasze stare meble bo jest u niej nie zaciekawię . Przez chwilkę łóżeczko i maluszek był u mnie w pokoju . Spała tak słodko , miałam okazje nawet go nakarmić i przebrać go . Było to coś pięknego . Zazdroszczę tej kobiecie ,że ma takie szczęście .... Przez chwilę pomyślałam ,że mogło by to być moje maleństwo ;)) Chodziłam po lumpeksach i patrzyłam na ciuszki dla maluszka ;/ mogła bym godzinami chodzić i szukać ciuszków , oglądać łóżeczka i wózki dla dzieci . Nie wiem co mi sie stało bo ;/ bo chce zbierać dla swojego maluszka ciuszki . czy ja naprawdę zwariowałam :(( Nie chce nikomu tego mówić bo pomyślą ,że jestem walnięta... proszę o pomoc :) dziękuję :*

Radzę zaczekać aż będzie Cię stać na zapewnienie dziecku czegoś lepszego niz ciuszki z lumpeksu. W ogóle gdzie ty sie tam szlajasz :o

jesli tak cie cieszy dziecko sasiadki to spedzaj z nim duzo czasu . zapytaj sie sasiadki cyz mozesz wyjsc na spacer z nim (nia ) , jesli sprawia ci radosc kupowanie takich ciuszkow to kupuj cos dziecku sasiadce .pisalas ze nieciekawie u niej z kasa...

O bardzo bym chciała ... ale to chyba nie przejdzie . wydaje mi sie ,że ta kobieta nie umie się tym maluszkiem zajmować ... Mama moja mi cos mowiła ,ze opieka chce jej zabrać bo nie mam warunków dla niego ... Wyobraźcie sobie ,że ona jak brała od nas meble to pytała mojej mamy czy jej oddamy dziecko ...

Gość Emila_19
:] a wiec moi drodzy chętnie wysłucham waszych rad ;]

Gość kolooooiuytrewsxcvbn
Ja też tak miałam w Twoim wieku. Zawsze chciałam mieć dziecko,ale było jeszcze za wcześnie.Ale parcie na maluszka miała tak do 23 roku życia.Potem mi przeszło na troche i powróciło ok 30stki i mam dzidzie :)Teraz jest dla mnie najlepszy czas na dziecko:) Nie ma nic zlego w tym, ze tak to przezywasz.Dzieciaczki są słodziutkie :)