Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzerka2

nadzerka a bol

Polecane posty

Gość nadzerka2

witam! Moja sytuacja wyglada tak pol roku temu ginekolog stwierdzil u mnie nadzerke powiedzial ze narazie nic z nia nei bediemy robic bo mzoe sama zniknie. Przez te pol roku zdazylam znalezc partnera i problem polega na tym ze w trakcie stosunku mnie boli tzn nie jest to jakis wielki bol ale czuje go w podbrzuszu... i traz sie zastanawiam czy przypadkiem nie jest to z winy nadzerki. A moze moj partner ma po prostu za duzego? Dodam ze jestem bardzo mokra podczas zblizenia itp- z drugiej strony nie boli mnie gdy np wypije 2 lampki wina wtedy jakos sie rozluzniam. Tak naprawde nie wiem gdzie lezy problem?

Gość idź na forum
owszem nadżerka może powodować ból podczas stosunku. Pół roku to już trochę czasu -myślę że warto pójść na kontrolę do gina. Ja czasem miałam taki ból, do tego częste upławy i problemy z zakażeniami. Wszystko zniknęło po wyleczeniu nadżerki.

Gość nadzerka2
na poczatku wydawalo mi sie ze to moze przez wielkosc penisa mojego partnera jest wiekszy niz standard ale pozniej przypomnialam osbei o tej nadzerce.