Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueeeeehehheheehe

Czy facet który....WEJDZCIE!

Polecane posty

Gość ueeeeehehheheehe

Czy może zdarzyć sie tak,że facet który jest zainteresowany kobietą,może ją olewać,nie odzywać się?nie wykazywać zainteresowania jej osobą ale coś do niej czuć???

Gość ueeeeehehheheehe
jak bez sensu?? różni są ludzie,więc pytam od tego jest forum,zaraz ldzie będą po mnie pewnie jeździć,ze głupie pytanie..itd. Ale ja nie wiem i się pytam! :)

Bez sensu jest to, że chciałabyś wierzyć mimo jego milczenia, tłumacząc sobie pewnie, że "ten typ tak ma". Gdyby chciał to znalazłby drogę do Ciebie

Gość ueeeeehehheheehe
tak,wiem! nie szukam wytłumaczenia,tylko pytam,bo jego zachowanie w mojej obecności jest zupełnie inne,a tak to sie nie odzywa nie napisze nic .

Gość chloe na twoim miejscu
całkiem mozliwe.

Gość jesli ty sie nie odzywasz to
dlaczego on ma ?

Gość ueeeeehehheheehe
odezwałam sie raz,nie odpisał to nie.. ale pozniej spotkania byly dalej .

Gość moj mnie olewał
ja go też. Potem się przyznał że nie wierzył w moje zainteresowania , że taka ładna dziewczyna może go chcieć. Ja miałam podobnie, myślałam że za wysokie progie jak dla mnie. Bujalismy sie tak kilka miesiecy, a teraz rok jestesmy razem i już nie ma olewania :)

Gość Mia22
Pewnie, że może tak być. Ja jestem od dwóch lat w związku z chłopakiem, który ma potrzebę spotkania się najwyżej raz w tygodniu. A chce być ze mną, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Pytanie, czy chcesz być z taką osobą.

Ja właśnie mam taki sam problem nie wiem czy ona cos do mnie czuje.Kidys do niej pisłąem na FB no i odpisała ale za drógim razem już nie nie weim dlaczego jak by to byla nie ona :(ale mogła cokolwiek odpisć a tu nic ehhh.

Gość ueeeeehehheheehe
no właśnie,tylok,ze on sie zdeklarował ,ze nie chce związku i jest zdziwiony ,ze utrzymuje ze mną kontakt dłużej niż 4-5 spotkań bo zawwsze zrywał .

Gość onaniściak vel masturbator
Marzy o jej piczy ale olewa, bo lepszą znajdzie i tak oraz mądrzejszą! Facet też musi kalkulować, żeby głupie dzieci mu się nie urodziły!

Gość ueeeeehehheheehe
też tak myślałam :) no zycie. dido. . . a ty się nie poddawaj i walcz ;)

co masz na myśli głupie dzieci/uposledzone to czy dziecko bedzie madre to chyba zalezy jak sie je wychowa

Gość onaniściak vel masturbator
Marzy o jej piczy ale olewa, bo lepszą znajdzie i tak oraz mądrzejszą! Facet też musi kalkulować, żeby głupie dzieci mu się nie urodziły!

Gość ueeeeehehheheehe
nie no tak myślałam,że chce sobie poruchać (mimo,że nie nalegał,nie próbował)a mowi,ze do związków sie nie nadaje bo nie dojrzał :O kurva jaka ja głupia!!!!!!!!!!!!!!-,-

Gość ueeeeehehheheehe
no własnie,dido a mozesz mi wytlumacz co znaczy gdy facet mowi do kobiety,ze nie jest gotowy do związku bo boi sie,ze skrzywdzi dziewczynę?bo za kazdym razem prędzej coś spierdolił?? to ściema nie?pewnie tylko taka wymówka.

Gość ueeeeehehheheehe
wytłumaczyc * :)

Nie wiem naprawde kazdy ma swoje problemy moze cos go odpych a to ze mowi ze nie dojzal do zwiasku to moze byc sciema bo nie mial innej wymowki.

Gość ueeeeehehheheehe
no ok dziękuję :)