Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarośnięty :)

Czy kiedyś powróci moda na zarośnięte myszki?

Polecane posty

Gość Thorhild
Wróci na pewno. Ogolona na zero kobieta nie dość że wygolona śmiesznie to jeszcze aseksualnie. Jest tyle miejsc na waszych pięknych ciałach z których można pozbywać się włosów, ale drogie dziewczyny zostawcie w spokoju chociaż to jedno - intymne... O nic więcej nie proszę. Pozdrawiam wszystkie nieogarnięte manią wszechdepilacji. :-)

Gość Thorhild
wygląda miało być* w pierwsze linijce

Gość gość
Popieram każde słowo.Kochamy te odważne kobiety i to jak :)

Gość gość
Faktycznie na zero to ta cipka jest strasznie biedna czerwona i w krostkach. Lepiej sobie przyciąć włoski jak już.Nie ma to też nic wspólnego z higieną jak się niektórym wydaje.

Gość crweno
Tak łatwo się poddajecie modzie narzuconej przez koncerny produkujące maszynki do golenia to nie moda tak na prawdę i estetyka tylko zwykły biznes ile więcej golarek potrzeba gdy narzuci się modę golenia wszystkiego co wyrasta? A ja osobiście nie lubię wygolonych bo jaka to przyjemność lizać podrażnione goleniem okolice intymne partnerki? same zaczerwienienia i strupy fuj rzygać mi się chce na widok wygolonej cipki!!!! Powiem więcej pomyślcie z kąd się biorą pedofile? moim zdaniem to tacy co szukają nie zarośniętych ,którym nic jeszcze nie wyrosło i jest bardzo gładko bez śladów golenia!!!! Amerykańscy dyktatorzy mody to w większości zboki ,którzy narzucają światu takie a nie inne głupoty , stare dziady,którzy łapią młode głupie panienki na łatwą kasę.

Gość gość
Czekam na ten moment z wielką niecierpliwością. Nie wiem czy się doczekam. Uwielbiam takie kobiety.

Gość gość
Ja tam podraznien i strupow nie mam... ale trzeba o to zadbac.. a nie maszynką z biedry za 50gr ogolic i tyle...

Gość gość
ja golę zwykłą tanią maszynką i też nie mam podrażnień.

Gość gość
jako malolatka golilam sie cala dzis zostawiam paseczek ,bo mojemu sie bardziej podoba a i mi wygodniej,bo tam mam duze podraznienia jak sie gole mam 28 lat