Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrtotkatozowa

POMOZCIE! tv program nazwy nie moge przypomniec

Polecane posty

Gość stokrtotkatozowa

Hej, Prosze pomozcie przypomniec mi nazwe programu o odchudzaniu (facet mial brytyjski akcent wiec musial byc z UK) gdzie pomagaja sie ludziom odchudzac w ten sposob: biora ich pod taki skaner ktory pokazuje prawdziwy wiek ich ciala (mierzac zawartosc tluszczu i jakichs innych rzeczy( i pokazywali takie szokujace rzeczy ze np 25latek ktory prowadzil niezdrowy tryp zycia mial tak naprawde wiek ciala 40latka! i podajze potem pomagaja mu sie odchudzac. Generalnie widzialam jeden z tych odcinkow, gdzie Phillipino guy byl otyly i chcial sie dostac do akademii policyjnej i ten facet prowadzacy program probowal na tydzien przybrac jego niezdrowe nawyki zywieniowe i przytyl chyba z 10funtow. Bardzo by mi sie to przydalo do pracy jaka pisze o zlkych nawykach zywieniowych i nie moge za nic znalezc tego programu :( i juz sama nie wiem gdzie go widzialam; czy w anglii czy w polsce z dubbingiem. ehhh komus cos swita? DZIEKUJE BARDZO!!!

Gość stokrtotkatozowa
DZIEKUJE CI STRASZNIE!!!! to polska wersja "Turn Back Your Body Clock" tego co szukal;am! dziekuje bardzo!!!