Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kala222

Jakie bierzecie pigułki anty?

Polecane posty

Ja całe szczęście trafiłam na dobrego lekarza, który najpierw zlecił badania. Niestety hormony w moim przypadku to zły pomysł ze względu na krążenie obwodowe, które u mnie szwankuje. Dlatego tak ważne są badania hormonalne, by niwelować możliwe skutki uboczne odpowiednio dobierając tabletki. Musiałam zostać przy prezerwatywach. Ale sprawdzam dodatkowo dni płodne - testerem afrodyta i kochamy się w nich tylko podczas dni płodnych.

Gość aaaaaaarwena
nie bierzemy pauo

Gość Klaudia@
Dziewczyny, zmieńcie lekarza jeśli zapisuje wam tabletki antykoncepcyjne na chybił trafił. Przecież to jakieś nieporozumienie. Ewidentnie lekarze maja w nosie zdrowie swoich pacjentek. Moja Pani ginekolog od razu dała mi skierowanie na badania po tym jak usłyszała, że mam zamiar zażywać tabletki, innej opcji nie wyobrażała sobie. Zresztą ja też. Dopiero jak obejrzała wyniki dobrała tabletki do mojego organizmu. Łykam Levomine i czuje się naprawdę dobrze. Kwestia doboru tabletek to sprawa indywidualna, ale najważniejsze to badania hormonalne.

Gość mageria
ja na levomine trafiłam metodą prób i błędów, teraz na szczęście skutki uboczne poszły w zapomnienie :D