Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy to mozliwe

czy otyła osoba z cellulitisem może po schudnieciu tak wyglądać - zdjęcie

Polecane posty

Gość pewnatakajednarozowa
to zalezy jaka ma sie budowe. jesli ktos jest "grubej kosci" nigdy nie bedzie tak drobny. poza tym chyba cellulit nigdy nie zniknie do konca :/

no mi sie zdjęcie normalnie wgrywa wpisz w googlach w wyszukiwaniu obrazów "brzydka figura" to masz ja w 5 wierszu 1 od lewej

nie chodzi mi o bycie drobną tylko czy sie bedzie mialo jedrne posladki, wciecie w talii, kobiecą figure? czy cos jak na 2 zdjęciu. Jesli ktos całe zycie byl tlusty i nie ma pojęcia jak będzie wygladał, gdy schudnie...

Ona ma po prostu taką figurę i tyle. Ja nawet przy 15 kilowej nadwadze miałam wcięcie w talii, bo tak jestem zbudowana. Ale ona nie ma cellulitu, więc nie jest tak źle.

Gość pewnatakajednarozowa
jak juz pisalam to zalezy od budowy ciala. NIE KAZDY JEST ZGRABNY W BUDOWIE :) niektorzy waza duzo a po schudnieciu takie laski sie robia ze szok. a niektorzy nieksztaltni, tak obdarzeni przez nature :)

ta dziewczyna na 2 zdjęciu ma ok wagę tylko że figurę bardziej męską niż kobiecą. Rób ćwiczenia które spowodują że będziesz mieć większą pupę.

figura nr 2 to szczupla osoba, nigdy nie mowilam, ze jest otyła No dobra, powiem prosto z mostu - jestem gruba, od zawsze byłam (od malego dziecka), teraz zaczynam sie dochudzac. I ciekawa jestem, jak bede wyglądać... mimo iz mam 20kg nadwagi, to jednak ma płaska, zwisającą doope i cale cialo w cellulicie (oprocz przedramion, lydek i dekoltu...). Fałdy, zwisły brzuch. Wiecie, niektorzy ludzie przy moich obwodach są "zwarci" nie takie galarety jak ja. Robiłam w domu szóstke weidera, troche cwiczeń - gdzies tam pod tłuszczemjakieś mięsnie chyba są, nie wiem sama. Nie widac ich w ogóle. Boje sie, że bede wygladac jak na zdjęciu nr 2. Teraz przynajmniej mam proporcje, jak zaloze taki gorset, że nie widac galaretowatości, to nie jest tak tragicznie...

Jeśli masz proporcje, to je zachowasz. Też tak miałam. Chociaż dalej jestem galaretowata, mam płaski tyłek i grube nogi, ale to tylko dlatego, że nie ćwiczę.

Gość ha ha ha ale bzdury
ćwiczenia na większa pupe?? nie ma większej bzdury!!!! zawsze miałam plaski, wstrętny tyłek, naczytałam się o ćwiczeniach.... jak miałam 20 lat zaczęłam w domu robić rożne takie pieski i inne wymachy, aktywizujące tyłek. Rok robiłam dzien w dzien, zero efektu. jak miałam 21 zapisałam sie na siłownie, ćwiczyłam glownie pod katem doopy. 1,5 roku chodziłam prawie codziennie (oprocz wakacji). Zero reakcji (doopa nadal plaska, ale inne mięśnie ładnie ruszyły). jak miałam 23 dalej byłam nieustępliwa, cwiczyłam w domu, szukałam nowych metod, używałam balsamów. Dziś mam 24 i wale to. Tyłek jak byl obwisły, tak jest. Żadne zestawy ćwiczeń nie pomogły. Jak masz taki to pewnie z takim umrzesz.

proporcje mam, jak sie patrzy ma mnie od przodu to widac wciecie w talii i szerokie biodra. Ale z profilu jest masakra - tyłek jest płaski i brzuch gruby... z profilu wyglądam jak walec, tuba - brzuch taki sam jak tyłek i uda, rozumiecie mnie? Nie ma tego wcięcia w okolicy lędźwiowej, poza tym mam pupę bardzo nisko zawieszoną. Moja mama ma kość ogonową gdzieś tam między pośladkami - a ja 10cm nad rowkiem... W ogóle moja mama ma świetną figurę, lepsza niż ja :-( a ma 55 lat. pory biust (ja mam mały), wcięcie w talii, spory, ale odstający i jędrny wciąż tyłek. Cellulit mamy obie. Ale w ubraniu ona sie lepiej prezentuje.