Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewrwea

żaden facet mnie nie pociąga.

Polecane posty

Gość mewrwea

dosłownie żaden do żadnego nie żywię jakiś większych uczuć. mam 20 lat i nigdy w nikim się nie zakochałam. to chyba trochę nienormalne co ?

Gość kaminska
moze jesteś lesbą

Gość wujek dobra rada...
A co lesba może o tym wiedzieć?

Gość poruszenie_W_bokserkach
a dziewczyny cie pociągają?:P

Gość ueeeeehehheheehe
boze od razu lesbą,ludzie jesteście nienormalni.. Mnie też nikt nie pociąga,nigdy się nie zakochałam i co?ciężko ale żyję...nigdy nie dostałam w życiu miłości i nie wiem jakie to uczucie :O

Dziewczyny, ja bym Was obie obdzieliła i skłonnością do zakochiwania się i do pociągu seksualnego, a jeszcze by sporo zostało. Naprawdę, wolałabym się nie zakochiwać i nie czuć w ogóle pożądania. Życie byłoby wtedy o wiele łatwiejsze.

Gość Lelijjja
Znam to. Zwykle jak facet mi sie podoba, to nie pod względem estetycznym tylko jak... ładny widok :/

Gość mewrwea
mam bara i siostrę. no mnie faceci też podobają sie tylko wizualnie może to zabrzmi okrutnie ale mogę to porównać do tego jak podoba mi się np. sukienka :o wiem ,ze to chore i nie powinnam tak przedmiotowo traktować ludzi ale nie mogę tego w sobie zmienić...

Gość mewrwea
niewłaściwymi tzn ?

Gość wujek dobra rada...
Lesba to Rhovannion.

Gość mewrwea
czy to ważne kto jakiej jest orientacji ?

Gość mewrwea
no właśnie ja za wiele od faceta nie wymagam chciałbym żeby był: inteligenty,wyrozumiały,męski żebym miała w nim oparcie i zawsze mogła na niego liczyć. jeśli chodzi o wygląd to nie lubię kolesi w obcisłych sweterkach/rurkach itp. Facet ma być męski ładnie to ja mogę wyglądać ale nie on :P

Gość KHAN
..to sie Zakochasz jeszcze tez tylko raz byłem zakochany i w sumie nie wiem , to bolało jak hooy przycięty drzwiami , dalej boli , przynajmniej nie przegrzasz

Gość mewrwea
chciałabym się w końcu zakochać bo to podobno takie piękne uczucie. a ja nie czuję nic.. może jestem zimną suką ? :o

Gość mhhgmgm
Ja Ci zazdroszczę, bo ja znam tylko jedno uczucie: zakochanie bez wzajemności (a dokładniej, ta druga osoba nigdy o tym nie wie). Jutro zobaczę faceta, w którym zakochałam się miesiąc temu. Nie masz pojęcia jak to chujowo boli :(