Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary15102011

niepewny wynik testu ciążowego

Polecane posty

Gość Mary15102011

Witam kochane jak wiele z was mam wątpliwości chciałabym dzidzię...ja i mój narzeczony jakiś czas temu odstawiłam tabletki i zaczęliśmy starania nie wiem czy jest sens się nakręcać już raz tak zrobilam wydawało mi się że jestem w ciąży a tu ...miesiączka bynajmniej , okres spóźnia mi się już 10 dni ( do tej pory było jak w zegarku niemalże co do godziny) do tego ostatnio mam straszne parci na pęcherz , siusiam jak oszalała i te zawroty głowy, senność. postanowiłam zrobić test jednak sama nie jestem pewna co do wyniku na każdym z 3 testów ( tej samej firmy- ponieważ byl to trójpak -ClearBlue:) ) jest jedna wyraźna mocna krecha ta kontrolna i obok nich słabe bladoniebieskie paseczki. Nie wiem czy powinny one zawsze sie pojawiają czy też powinno być całkowicie białe pole w razie negatywnego wyniku? kreski te blade pojawiły się od razu po zrobieniu testu, ale są naprawde mało widoczne

Gość rack up rock out
dzidzie bys chciala...supcio:D ale moze bardziej pomysl nad yorkiem, dzidzia jednak moze przerosnac twoje mozliwosci intelektualne:O

Gość tolka1
mi tez na tescie druga kreska wyszla bladziutka a ciaza byla i moj szkrab ma juz rok. Wiec raczej jestes w ciazy gratuluje

ale są, więc wynik wyszedl pozytywny. i to nawet 3 wyniki pozytywne. pamiętaj, jeśli nie jetes w ciazy, nie ma mozliwosci by test wyszedl pozytywny (oczywiscie niekotre leki zawierają hormon hCG, ktory moze wpływac na wynik testu)

Dlaczego ludzie ciagle zadaja to pytanie??? Jest druga kreska - jest, wiec jestes w ciazy nie wazne blada czy nie blada, powodzenia