Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenowa poracha

co myślicie o cenach używanych ciuchów na allegro?

Polecane posty

Gość cenowa poracha

jak można chcieć za używaną kurtkę 50 złotych i to bez przesyłki :o ludzi chyba porąbało

Gość rack up rock out
jesli to dobra marka np marquita,reima czy chocby coccodrillo to czemu nie? nowe chodzą po ponad 100 zł...w czym masz problem? nie chcesz, nie kupuj,idz na bazar i kup chinska tandete:O

Gość cenowa poracha
co z tego skoro to używany łach, co z tego że kosztował 200? tera jest używką i powinien kosztować najwyżej 20

Gość No dokładnie.......
tak jakby ktos miał obowiązek oddawać coś za darmo. Ja też wole kupic cos używanego, a lepszej marki (nie dotyczy butów). Śmiesz mnie tylko, jak cena używanego kombinezonu dziecięcego przewyższa pod koniec licytacji (albo równa się) z ceną sklepową. No ale nikt przecież nie zmusza nikogo do kupowania na Allegro używanych ciuchów, prawda?

Gość D.BillI
to nie kupuj! dzizas...

Gość rack up rock out
kaze ci kto skupowac? napisz po prostu,ze cena uzywanego ciucha za 50 zł cie przerasta i bedzie jasne o co ci chodzi:O:O ja kupilam dziecku uzywany kombinezon za 140 zł i co? jest super, praktycznie nieuzywany, czysty...nowy kosztuje prawie 300 zł...:O

Gość No dokładnie.......
Autorko, a samochód po 5 latach użytkowania tez oddasz za bezcen?

Gość cenowa poracha
chce kupić ale babsko nie chce opuścić ceny

Gość u mnie w chiuchu
kurtki są po 50 czy 60 zł. Ja kupiłam na alegro za 90 ale jest na prawdę śliczna. Nie wygląda jak używana. Cieplutka i piękna.

skąpa jestes i tyle :D idź do szmateksu jak ci szkoda dac kase bo jesli cos jest w bardzo dobrym stanie,nie noszące oznak prania to takie jak ty mysla ze za 5zl kupia haha ja nie narzekam,ludzie kupuja w takich cenach w jakich wystawiam bo jesli kupuje synowi kurtkę za 99zł z reserved a wystawiam za 45 to szybko schodzi :) kolejnym przykładem jest nowy płaszczyk z carry,byłam w nim raz i gdzies na forum wystawilam za smeiszna cene a ktos sie chcial targowac do 35zl hehe a ja dalam za niego 159 :D na allegro w licytacji zszedl za ponad 90zł