Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinaa07

Przepisać Członkostwo Oriflame?

Polecane posty

Gość Malinaa07

Mam skończone dawno 17lat, jestem od kilku katalogów konsultanką zapisaną oficjalnie na mamuśkę bo moja sponsorka źle mi odpowiedziała na pytanie "ile trzeba mieć lat żeby wziąć członkostwo na siebie" . Oczywiście powiedziała że 18 ;/ A zaraz po wypełnieniu wniosku usłyszałam (od kogo innego) że spokojnie od 16 roku życia można. Niby nie robiło mi to różnicy bo to tylko na papierze wg niej. Ale moja mama chce teraz zostać moją konsultantką. I co? zapisze ją na swoje dane? Żeby jakby coś było nieporozumienie. Kto jest pod nim.. i nie zostawię jej mojej konsultanki pod jej nazwiskiem.. bo to moja krew ;D Nie chce zaczynać od 0. Nie dość że ona była temu najbardziej przeciwna! Truła mi tym życie.. nie poddawałam sie i wygrałam to.. Ale czy się da teraz zrobić takie zmiany w papierach? Rozumiecie mnie, myślę. Chce to wziąć na siebie TERAZ! Bo zamierzam na poważnie podejść do Oriflame i mam poważne plany co do tego! Lepiej późno niż później. Chce mieć przynajmniej jasno w papierach. Wiem o dziedziczeniu, ale czy się da przepisać z woli?

Gość LIZmtv
ale masz problemy,zapisz sie teraz na siebie a swoje czlonkostwo oddaj mamie,logiczne? jestes od niedawna wiec nie masz osiagniec