Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelner :)

co dziś pijecie?

Polecane posty

toranaga zdjęć nie wstawiam, po co Ci one? chciałem tylko emotikona :)

coś czuję że jeszcze jeden drineczek i ktoś będzie musiał mnie wynieść z tego baru włącz muzę i dawaj na salę lub bar ;)

kelner ---napiwek proszę masz czerwoną szminkę mam 3x usta na polikach i jak ja teraz będę obsługiwał? :P

Gość nie lubie piwa więc
w sumie to chętnie wskoczyłabym na bar albo zatańczyła przy rurze:) tylko nie wiem czy tam jakąś znajdę;) :) jeszcze jednego drinka poproszę :) tylko mocnego;) a i jeszcze coś dla kelnera 👄 👄 👄

zrób sobie mala przerwę czekam na zapleczu jestem grzecznym kelnerem i niczego złego nie zrobiłem ;)

w sumie to chętnie wskoczyłabym na bar albo zatańczyła przy rurze tylko nie wiem czy tam jakąś znajdę jeszcze jednego drinka poproszę tylko mocnego zamknę dziś bar dziś czerwony i różowy z drugiej strony :) [polewam Long Island Ice Tea] :P

boisz się złego dotyku wyjdę na zaplecze rozładować towar :P a Ty czekasz sama czy z facetem? ;)

toranaga kelner, co chciales? taką sztuczna komputerowa mordę co się uśmiecha jak moja :)

sama .... gorąca i ...... a ty sie jeszcze zastanawiasz zastanawiam się czy masz temperaturę czy rozgrzałaś się na procentach :P

nie lubie piwa więc rozumiem że jesteś wysportowana :)

trafił mi się niedoświadczony kelner a co powiesz na mistrzowski występ ''koleżanki'' ?? --dałaś czadu czyli doświadczony idzie od razu na zaplecze? :D

koleżanka wie co ma na myśli :P

bez zastanowienia klener.--- prosze zamowic mi taxi do domu -- dziekuje beze mnie? ok [zamawiam z doświadczeniem] ;)

Gość nie lubie piwa więc
wysportowana? hm...no nie wiem;) ale po takiej dawce alkoholu żadna rura mi nie straszna :D w razie czego zawieźcie mnie do szpitala (gdybym się za bardzo potłukła lub co gorsza połamała) :D tylko przepraszam czy jest tu ktoś trzeźwy? :D

wracam do domu o 6 idę na nabożeństwo zmów różaniec za siebie i za zaplecze , bo masz myśli tylko grzeszne :classic_cool:

wysportowana? hm...no nie wiem ale po takiej dawce alkoholu żadna rura mi nie straszna w razie czego zawieźcie mnie do szpitala (gdybym się za bardzo potłukła lub co gorsza połamała) tylko przepraszam czy jest tu ktoś trzeźwy? tak ja jestem trzeźwy w razie czego odwiozę Cie do domu połamaną i wezwę energicznego chirurga by Cie poskładał do rana :P

Gość ja jestem trzezwy ale
wywlok tanczacych na rurach nie woze :D niech sobie leza polamane na pewno jakis obsliniony i pachnacy klient speluny z rura sie nimi zaopiekuje.

Gość nie lubie piwa więc
dziękuję 👄 w takim razie jeśli jesteś tak miły i mogę liczyć na ewentualne podwiezienie to może wejdziesz na herbatę, kawę albo coś innego ;) ?

ja jestem trzezwy ale wywlok tanczacych na rurach nie woze niech sobie leza polamane na pewno jakis obsliniony i pachnacy klient speluny z rura sie nimi zaopiekuje. ten klient speluny marzyciel to ty? :D

w takim razie jeśli jesteś tak miły i mogę liczyć na ewentualne podwiezienie to może wejdziesz na herbatę, kawę albo coś innego poczekam na zapleczu gdy już wejdę :D

Gość nie lubie piwa więc
wariat :D:D:D w takim razie rachunek poproszę i uciekam bo rano tarzeba wstać :D 👄