Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhdjdddhty

Czy dużo jem?

Polecane posty

Gość dhdjdddhty

np dzisiaj tak: Śniadanie: twarożek z rzodkiewką i zieloną cebulką, jajecznica z pomidorami, cztery kromki jasnego chleba z masłem, herbata owocowa (z dwiema łyżeczkami cukru, kubuś play Drugie śniadanie: Kanapka z salami z papryką, pączek z różą, sok jabłkowo miętowy Obiad: Rosół z makaronem, dwa kotlety z kurczaka(niezbyt duże), ziemniaki puree z ziołami prowansalskimi, sałatka(skład: trzy rodzaje sałaty, marchewka, kukurydza, sok z cytryny, oliwa, pieprz, sól, zioła do sałatek), kawałek sernika, pepsi Podwieczorek: dwa snickersy, kilka delicji, pepsi Kolacja: Puszka tuńczyka rozdrobnionego, sałatka (ta sama co na obiad), pięć kromek jasnego chleba z masłem, dwie wuzetki, mała paczka chipsów paprykowych, pepsi, sok pomarańczowy, jogurt kawowy Czy to dużo? Bo w sumie nie jestem zbyt gruba (162 cm i 55 kg), no ale troche bym mogła schudnąć. Co powinnam zmienić w diecie?

Gość wwwwwwwewrew
Dziewczyno jesz więcej niż ja a ja ważę 100kg, więc uważaj :P

Gość o kurr ja piernicze
nie zmieściłabym tego wszystkiego :D

Gość o zeszzzzz
:o szok. ja jem tyle co ty na sniadanie i 2gie sniadanie przez caly dzien!

Nie jesz dużo ale ładujesz w siebie masę węglowodanów (pieczywo, pepsi, chipsy, cukier, soki) oraz sodu (pepsi i chipsy), a to blokuje pracę nerek i zatrzymuje wodę... w tkance tłuszczowej. Tak, tak... pepsi zawiera ogromną ilość SODU czyli soli... to dlatego jest taka słodka... żebyście tego nie czuli. I dlatego po pepsi wiecznie chce się pić... to zasługa sodu.

jesz bardzo duzo---ja nie zjem tyle przez caly tydzien. Widocznie masz dobra przemiane materii. 162--55 kg to dobra waga. Jednak nie jest to dobre odzywianie. Przede wszystkim jasne , biale pieczywo nie jest zdrowe, i te chipsy , paczki przesada. Poza tym jesz 5 razy dziennie, gdzie ty to miescisz, duzo czasu spedzasz na jedzeniu.