Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka4

Co myśleć?

Polecane posty

Gość Majka4

Witajcie, jakieś trzy miesiące temu poznałam faceta(oboje jesteśmy już grubo po 30 stce, każdy ma za sobą jakiś bagaż doświadczeń spotykaliśmy się dobrze czuliśmy się w swoim towarzystwie mogliśmy rozmawiać ze sobą godzinami, pisaliśmy smsy itp, zawsze było bardzo miło twierdził,że zależy mu na mnie, że jestem dla niego bardzo ważną kobietą, że coś zaiskrzyło. Nie widywaliśmy się codziennie bo pracuje i ja zresztą też ale powiedział,że odezwie się w weekend niestety nie zadzwonił, zadzwoniłam ja nie odbierał,wysłałam smsa też nie odpisał. Następnego dnia w poniedziałek przysłał smsa..." przepraszam, że się nie odzywałem zadzwonię wieczorem to porozmawiamy... "nie odpisałam na tego smsa. Niestety mija drugi tydzień i się nie odzywa ja też nie dzwonię nie piszę. Mam swoją godność. Tylko nie rozumiem jego zachowania jak można kogoś zapewniać jak to jet super a potem cisza......To wynika z tego, że wcale mu nie zależało albo po prostu kogoś ma. Nigdy nie zrozumiem facetów...Co zrobić w takiej sytuacji ?

Gość jakkkkkk
ignor nic tak nie dzialana nich koles co kreci moze ma laske wiec w weekend spedza z nia czas daj sobie spokoj z nim ja facetom nie wierze

Gość jakkkkkk
ignor nic tak nie dzialana nich koles co kreci moze ma laske wiec w weekend spedza z nia czas daj sobie spokoj z nim ja facetom nie wierze

Gość Majka4
Dzięki i tak robię tylko nie mogę przestać o nim myśleć...Jak zapomnieć?

Gość majkata
ja tez tego nie kapuje, raz chlopak napisal ze sie odezwie jutro, po czym sie nie odzywal, wczesniej jednak powiedzialam mu, ze sie nie potykam przez neta. i koniec juz byl.

Gość milliiianna
co zrobic w takiej sytuacji? najlepiej nic. zignorowac, nie pisac, nie odzywac sie. to on ostatni ci obiecal, ze zadzwoni, nie zrobil tego. przypuszczam, ze ma kogos, w miedzyczasie poznal ciebie. wiem, ze to trudne i ciezkie, nie myslec o tym. mogło byc tak, ze rzeczywiscie sie toba zauroczyl, ale moze ma inna z ktora jest z jakis powodow. najlpiej ignorowac, to go najbardziej dotknie. a dlaczego tak robi? bo jest tchorzem i dupkiem, grajacym pewnie na dwa fronty.

Gość chinskieciasteczko
Zadam Ci jedno pytanie czy Ciebie naprawdę interesuję facet,który po pierwsze Cię nie szanuję a po drugie kompletnie olewa?

Gość majka4
Dobre pytanie... na ogół nie interesowałby mnie taki facet ale czuje coś do niego i jest to bardzo przykre,że tak postępuje i wiesz mi staram się o nim nie myśleć ale tak się nie da od razu zapomnieć...bo za nim tęsknie cholernie.