Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AkX2z

Chce zostawic żone i mieć przy sobie dziecko!

Polecane posty

Gość AkX2z

Moje małżenistwo jest wielką pomyłką jestem typem romantyka potrafie kwiaty kolacje spacery i tp a moja kobieta ma to daleko woli seriale ze wszystkim ma problem nawet że niebo jest niebieskie wogóle o siebie nie dba tylko marudzi i doprowadza do kłutni! Mamy 2 letniego syna chcialbym znaleśc jakąś kobiete taką która bedzie normalna przecietna i zaopiekuje sie mną i moim dzieckiem i bedzie chciala urodzić mi córke i żeby sie razem zestarzeć co otym sądzicie jak to dobre wyjście to gdzie znaleść taką kobiete?

Gość wpierw zakup słownik
ortograficzny. Kłótni :P

Gość jkhiuyi
ojej mi sie czasami ortograficznie tez niechce pisac zwlaszcza w smsach wiesz koles to sprawa sadu komu dadza dziecko przewaznie matka ma wieksze prawa

Gość wyswiadcz mu przysluge
dobrze, że nie pytasz co zrobić by dziecko zostało przy Tobie

Gość AkX2z
Ja nie szukam polonisty tylko porady! Nie chce szarpć dzieckie to nie jest przedmiot!

Gość wetwtwe
w Polsce jest praktycznie niewykonalne, by dziecko zostało przy ojcu. Żona musiałaby być np. narkomanką. Jedyny sposób to ukraść dziecko i wyjechać za granicę

Gość wyswiadcz mu przysluge
matka narkomanka to też nie koniecznie zła matka:D jedyna możliwość to śmierć matki, wtedy ojcie ma jakieś szanse.

Gość autorze gdzie miałes
głowę jak brałeś ślub??? Nie jest tak prosto i łatwo wyplątać sie z takiej sytuacji. Chyba,że popieprzysz życie sobie, rodzinie, zonie i dziecku.

Gość AkX2z
Nie jestem mordercą! A cudowć zeby zrobic z niej narkomanke to odpada! slub brałem tylko ze wzgląd na dziecko! A po kij mi pielegniarka.MAM WSZYSTKIE KLEPKI TYLKO PODIOŁEM ZŁĄ DECYZIE W ŻYCIU.

Gość to zanim
ją naprostujesz i wyrównasz to minie kilka lat, albo i nigdy juz nie będzie tak samo jak było. Pamiętaj o tym.

Gość AkX2z
Odpowiedzialność to nie patologia!

Gość odpowiedzialność ?
to znaczy zupelnie co innego. Ile Ty masz lat? Ze 23 myslę, nie więcej. Mogłes byc odpowiedzialnym ojcem w inny sposób to udowadniając. A takto prze zsoją głupotę zmarnowałeś sobie zycie i wszystkim dookoła.

Gość AkX2z
Mam 26 lat i kim ty jesteś że mi tak w.... Gówno wiesz! Jestem 4 lata po slubie i mam już dość ciąglego jeczenia i marudzenia i patrzenia jak zaniedbuje dziecko!

Gość a zebys wiedział,że
wierm. Sama przez to przechodziłam 10 lat temu . Dopiero teraz względnie moja sytuacja się uspokoiła, ustabilizowała i okrzepła. Jak wychodziłam z malzenstwa-nie miałam nic. Pracy, mieszkania, pieniedzy. Nic. I male dziecko na początku drogi(2l). Także wiem co przed Tobą...jak dluga i cięzka droga, zeby to naprostowac.

Gość AkX2z
Widze że na tym forum nie można sie zbytnio poradzic mam nadzieje że znajde warszawie jakąś kobiete taką jak opisalem! Nara

Gość to ze na kafe
szukasz kandydatki na zone to juz o tobie wystawia swiadectwo twojej dojrzalosci niewatpliwej