Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie latam ale muszę

Kto lata wizzairem???

Polecane posty

latam z granska do sztokholm-skavsta. w gdansku potrafia sie o glupoty przyczepic :O czasami mam wrazenie ze za bardzo przejmuja sie swoja rola. po stronie se nie ma problemu :) nie stresuj sie --bedzie dobrze. najwazniejsze to pozytywne nastawienie

Gość hestell
A Ty jescze w polsce? Dzis pogoda jest piekna ,wiec dawaj bo to moze zmienic sie szybko .Dla nowo przybylych polecam koniecznie zobaczyc muzeum VASA i SKANSEN. A zimy to to tu jescze niema hihi. Niemysl tak bardzo o bagazu, wez cieple majtochy i na samolot.Pozdrawiam i zycze milego pobytu.

Gość hestell
Acha, jak wrocisz to opisz wrazenia z pobytu. No i jak bylo na lotnisku.

Gość nie latam, ale muszę
Hej :) Wróciłam, było super, z tym bagażem to ściema, nikt nie zwracał uwagi, na Skavście tylko zważyli, ale większość osób miała walizki podręczne na pewno grubo przekraczające te niby obowiązkowe wymiary, więc nie wiem po kiego grzyba tak straszą tymi wymiarami. Sam Sztokholm super, myślałam że przez tydzień się wynudzę, a tymczasem mam poczucie, że w wielu miejscach w ogóle nie byłam, ale na pewno wrócę kiedyś na weekendy, bo mam dobrą metę na noclegi u znajomych :)