Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereska_deska

Dziewczyny czy stosujecie makijaz biustu?

Polecane posty

Gość Kasia22WWA
Szminkuje sobie czasami suty, nic poza tym.

Gość huczna ympreaazza
ale jestescie walnite :O i co sie tak zdiwicie przeciez to sztuczka stosowana przez aktorki zeby cyce wydawaly sie wieksze :O

Gość słodziaczek_ona
ja mam 70 B :) kiedyś miałam 70 z dużym C ale odchudzać mi się zachciało :/ kup sobie biustonosz z dużym push up:) super są :) i ubierz bluzeczke z dekoldem :) mmm :) super to wygląda :) a cycuszki wyglądają w nich na D :P

Mozna farbowac wlosy, zeby wygladac lepiej, ale maly biust a) nie jest zadna wada b) rozbierzesz sie i i tak sprawa sie wyda ;-)

gdy ide na sylwestra albo jakąś wyjatkową imprezę czasami na nocne igraszki delikatnie muskam biust pędzlem z sypkim pudrem czekoladowym albo odrobinką brokatu i wyglada wtedy bardzo apetycznie :P na co dzień używam tłustego kremu by mieć ładny i zadbany dekolt:)

Gość ja tego nie uzywam
a z push-upem poznaj chlopaka a potem rozczaruje sie ze jednak to deska :D

Gość słodziaczek_ona
to może ziółka odpowiednie przyjmuj :) ponoć kozieradka pomaga i dodatkowo balsamuj czymś na powioekszenie i zarzywaj tabletki :) teraz pełno tego :)

Gość słodziaczek_ona
:) poznałam już chłopaka :) i to nie jednego i każdy mi mówił, że mam piękny biust ...czy był z push upem czy nago ... :) ale push up podkreśla biust i się super w nim czuję :) a chyba to ja mam się dobrze czuć a nie poznany facet ....

fajnie jak sie dobrze czujesz w push-upie ale ja nie cierpie, takich stanikow sa takie grube.... i wogole widac zaraz ktora panna ma push-up takie sztuczne cycki....ble

Gość słodziaczek_ona
czy ja wiem czy sztuczne cycki :) moim zdaniem to mega apetycznie wygląda :) a faceci są tak wpatrzeni :) że ... :) :)

Gość słodziaczek_ona
ale jak masz ochotę na makijaż biustu to go poprostu zrób :) i sprawdz jak jest :) co Ci szkodzi ... :)

Gość ja tego nie uzywam
ja nie powiem ze push upu nie nosze ale mam chlopaka od 4 lat i na poczatku w nim nie chodzilam bo by mi bylo wstyd, ze mialam cyce a nagle nie ma..:D tzn mam 70 B ale.. w push upie inaczej wygladaja :p

Gość ja tego nie uzywam
tylko przy takim makijazu nie zakladaj bialej bluzki :D

Gość słodziaczek_ona
:) ja mam chłopaka 5 lat ale z przerwami :) bo mieliśmy czasem ... ;) ... i sam mi nawet takie kupywał bo wie, że takie lubie ... podkreślające ... :) no to mamy takie same rozmiary :) mi nie jest wstyd i nigdy nie było bo nie wstydzę się swoich piersi i nieraz słyszałam od facetów z którymi byłam, że mam ładne cycuszki itd :) a push up tylko podkreśla to tak jak makijaż podkreśla urodę kobiety ... :)

Gość słodziaczek_ona
po za tym faceci :) nie znają się na reozmiarach i nie przywiązują do tego dużej wagi .... :) oni patrzą i widzą całość i albo go pociagasz albo nie .... :) nie są skupieni na samych cyckach :)

Gość ja tego nie uzywam
kochana ale jest roznica w push upie a bez;) i to widacccc :) i rzuca sie w oczy gdy ktos cie widzial pare razy w a pare bez :P

Gość słodziaczek_ona
:) ja nie widzę dużej różnicy :) i problemu w tym :) naprawde :) i mi to nie przeszkadza :) wręcz przeciwnie to niby dlaczego ma to komuś innemu przeszkadzać :)

Gość słodziaczek_ona
ja zawsze chodzę w push up :) i tylko takie biustonosze akceptuje :) no chyba, że jestem w domu to bez chodze żeby biust odpoczywał :)

Dziewczyny jak macie co wlozyc w ten push-up to go noscie, ja nie mam to nie nosze, odstaje mi i naprawde podnosi sie do gory czuje jakbym sie dusila, wiec jestem antypush-apowa, nosze miekkie staniki dobrze przylegajace....