Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfdsgdsgq

Do kobiet z Warszawy... :)

Polecane posty

Gość sfdsgdsgq

Cześć, od razu uprzedzam, ze moja propozycja jest bardzo nietypowa, aczkolwiek jak najbardziej prawdziwa i bez zadnych podtekstow. Jestem mlodym( 22 letnim), ponoc bardzo przystojnym studentem, ale mam bardzo dziwne upodobanie.. Bardzo lubie uslugiwac kobietom, byc przez nich totalnie wykorzystywany, spelniac ich wszystkie polecenia... Bez podtekstow erotycznych itp. Chcialbym znalesc dziewczyny( najchetniej mlode studentki), nie koniecznie ekstra ladne, ale tez nie brzydkie. Bardzo trudno jest kogos takiego znalesc bo nikt nie wierzy w szczerosc mojej propozycji, ja po prostu chcialbym byc suzacym na wasz telefon, a co bedziecie ze mna robic, to wasza sprawa.. Jeden warunek, kompletna dyskrecja. od razu mowie dlatego, ze nie wysylam od razu swojego zdjecia, profilu an facebooku itp.. Jesli nie jestescie zainteresowane,a moze kogos znacie kto moglby byc, lub macie jakies podpowiedz gdzie moge kogos takeig znalesc, wdzieczny bede Uprzedzam,ze nie szukam zawodowych domin itp... Studentki chcace fajnie sie pobawic, majace dominuajcy charakter! Aczkolwiek chetnie wyslucham wszystkich propozycji! Pozdrawiam RAFAL xxspecyficzny@interia .pl

Gość kiepski z ciebie sluzacy
piszesz bez skladu ladu i stylu. poucz sie jeszcze z rok i wtedy daj ujscie swojej wyobrazni

Gość sfdsgdsgq
to nie jest dyktando ani wypracowanie z Polskiego... ma być treściwe