Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjj

czy może być tak że go nie podniecam...?

Polecane posty

Gość ajjjjj

mam juz swoje lata a mój partner ma 54 mówi że go podniecam a jak sie kochamy ,to po czasie mu opada co jest? czy faceci w tym wieku...to normalka?

Gość ajjjjj
proszę poważnie tu nie chodzi o branie specyfików....

Gość ajjjjj
Perwersja ,zastanawiałam się czy może to podniecenie u niego przeszło hm jesteśmy para w łóżku od 3 m-cy

Gość ajjjjj
na poczatku było ok ale od 2 razy ...opada mu i mówi że pożada mnie w głowie ...a ciało mu odmawia kochaliśmy się 4-ty raz

Gość ajjjjj
nei....to faceci w tym wieku sa impotentami??? podobno moga kochać się do póżnej starości.....

"podobno moga kochać się do póżnej starości....." A kto Ci tak powiedział? Z wiekiem sprawność seksualna się obniża. Jak bardzo i w którym momencie ten spadek się zaczyna to już jest kwestia indywidualna.

To wcale nie jest rzadkoscia. Ktory moze, to moze, ale żeby moc, to trzeba dbac o siebie ;) zła dieta, problemy zdrowotne, przepracowanie, papierosy, alkohol, ogolna kondycja - to wszystko przeciez ma wplyw na potencje :) Na poczatku "jechal" na adrenalinie zwiazanej że stresem - nowa kobieta zawsze podnosi fiuta :D ale teraz się już przyzwyczail, uspokoil i potrzebuje dodatkowych bodzcow. Zreszta z czasem przeciez w ogole faceci traca na sztywnosci ;) taka kolej rzeczy

Gość ajjjjj
myślałam że na poczatku moga być trudności...a tu jakie bodzcce??? mu dawać???

Po prostu najpierw (albo jak mu klapnie) musisz go pobudzic reka albo ustami. Uzyj troche fantazji :D chyba jako dojrzala kobieta powinnas wiedziec, że przychodzi czas, że spontaniczne erekcje u mezczyzny się koncza i zaczyna potrzebowac stymulacji mechanicznej (tzn reka itp) żeby mu stanal. I to jest calkiem naturalne ;)

Gość ajjjjj
jego podnieca jak mi paluszkiem robi...a ja wolę jak mi peniskiem to robi nie wiem już sama...a raczka też mu robię ale to widać nie sprawdza się...

Gość ajjjjj
pisałam ,że biorę mu do buzi,ale to nie zawsze go podnieca...

Gość ajjjjj
co może być jeszcze przyczyna tego stanu ,braku erekcji??? myślałam o prostacie ale nie wiem ....

przyczyn może być wiele Najpoważniejsza to miażdżyca spowodowana wysokim poziomem cholesterolu , może być stres spowodowany tym że za bardzo pragniesz jego sztywności Jest to początek impotencji

Gość ajjjjj
czy mogę jakoś ten stan u partnera złagodzić ? co zrobić ? czy można go pocieszyć...porozmawiac delikatnie?

mniej uwagi poświęcaj na okazywanie zachwytu z jego sztywności. Traktuj to jako normalną sytuacje że i tak go kochasz choć jest miękki

Gość ajjjjj
dziękuje za podpowiedz.... ale rozumiem ,że mam nie zwracać na to czy mu stoi...izadawalać się tym co on mi robi w pieszczotach...?

dokładnie jak napisałaś a zobaczysz że mu stanie jak za młodu bo nie będzie się skupiał nad tym żeby mu stanął najgorsze u faceta jest to jak on chce żeby był sztywny a hooj jak hooj lubi robić na złość swojemu właścicielowi

cały problem jest w tym że jak facet ma sztywnego jak stal to jest młody a dla jego rówieśnic takie ostre wbijanie jest bolesne natomiast starsze maja w tym wielką przyjemność ale faceci mają miękawe

Gość ajjjjj
doradco...dzięki zastosuję...już niebawem mmm