Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janowiak

Moja była. Chce wrócić czy mnie sprawdza ??

Polecane posty

Gość janowiak

Bylem z dziewczyna rok. Później że tak powiem niby było ok ale zrobiłem się leniwy i ona znudziła się, stała się obojętna i chciała odejść. Najpierw ją zatrzymywałem, płakałem jak frajer ale później znalazłem stronę marso jak odzyskać byłą i zmieniłem swoje zachowanie. Pisałem z nią esy tak na poziomie koleżeńskim. następnie pojechałem do niej zerwać, rozmawialiśmy z godzinę, żarty wspomnienia, bez emocji z mojej strony powiedziałem że podoba mi się jest fajna i zależy mi na niej ale musimy się rozstać. Pożegnałem się i pojechałem do domu. Na drugi dzień napisała mi wieczorem esa co tam jak tam ?. Pisaliśmy troche. Na drugi dzień znowu napisała to samo było. W międzyczasie pisałem z inna trochę, była dowiedziała się. Wczoraj rano napisała co do iej czuje. Zapytałem co to za pytanie i napisałem ze ją lubię. Powiedziała mi że na ostatnim spotkaniu byłem taki fajny taki inny niż ostatnio, taki jak kiedyś - pewny siebie. :D Pytała czy może liczyć na 2 szansę, napisałem że nie wiem i muszę się zastanowić przez jakiś czas i jak coś to tylko na moich zasadach szczerości, szacunku i zaufania. Zgodziła się na to i zapytała o spotkanie w sobotę, powiedziałem że nie, bo mam inne plany, ale kiedy indziej możemy np w niedziele. Wiem nie mogę być łatwy ale zależy mi na powrocie. Teraz co robić pisać pierwszy, czy czekać na jej smsy ?? :)

Gość janowiak
nie obrażj bez sensu ;D

Gość chyba jestem Twoją byłą
i teraz kuraw widzę że jednak dalej jest z Ciebie frajer :D żegnam :D

Gość frania ajajaj
Jak chcesz byc z nią dalej razem to lepiej poczekaj na jej ruch. Niech trochę cię pozdobywa.

Gość ptasiek nastroszony
jak Ci bylo w niej w penisa dobrze to sie nier zastanawiaj zycie i penis jest prostszy niz Ci sie wydaje

Gość czerwona_porzeczka
Nie lubię takich gierek, wyrachowanego zachowania obliczonego na jakiś efekt. Gdzie tu jest szczerość? Sam się już gubisz w swojej grze, bo nie wiesz, co dalej robić i pytasz obcych na forum. Prędzej czy później znudzi Ci się granie i stosowanie sztuczek i dziewczyna Cie przejrzy na wylot.

Gość janowiak
No może i tak ale po prostu przez wrzesień stalem się leniwy ciagle chorowałem i miałem duzo prac. Dlatego na spotkaniach nuda była. Tak ogólnie jestem dosyc pewny siebie

Gość zdobywanie

trudno okreslic czy sprawdza;c nie chce cie stracic jako kolo zapasowe