Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupohohoholiczka

Chyba za duzo wydaje na ciuchy...?!

Polecane posty

Gość zakupohohoholiczka

zaczynam sie martwic ale nie wiem gdzie zaczyna sie granica przesady?

Gość Pandzior.pl
Przesada zaczyna się wtedy, kiedy ubrania, buty nie mieszczą się do szaf....

Gość StylowePaski.pl
Zależy ile wydajesz na te ciuchy,policz sobie miesięcznie. Jeżeli Cię na to stać,to co za problem? Pamiętajmy,że najtaniej jest w sklepach internetowych,wiec zapraszam na www.StylowePaski.pl

Gość nie ma sie w co ubrać
ja tak mam ;) ale zawsze nie mam się w co ubrać ;)

Gość mania81
tez uwielbiam zakupy... :) ale ja na bieżąco w miare wydaje lub sprzedaje ciuchy wiec pod pretekstem "no kochanie ale przeciez juz nie mam tej sukienki" kupuje sobie nowa... :P no i nie chodze w nich tak dlugo az mi sie znudza czy mezowi opatrza :P teraz sie szykuje znow na duze zakupy w weekend i punktem pierwszym na mojej liscie jest wlochata kurteczka z sOlivera :D juz sie nie moge doczekac :)

Gość revilo
mania81 mam ja... jest super tak wiec sie w ogole nie zastanawiaj :) tez powinnam czasem cos wymienic z szafy... ale mi tak ciezko sie rozstac z moimi szmatkamiiii... :( hyhy

tez sporo ostatnio wydaje, na buty i ciuchy, ale to przez to, ze ostatnie lata mialam bardzo chudziutkie i wtedy nic nie kupowalam. teraz mam lepsza prace, zarabiam kilkakrotnie wiecej niz wtedy i chyba chce sobie odbic ten okropny okres. ale nigdy jeszcze mi nie braklo do wyplaty wiec jest nienajgorzej :D

Gość MarketModa
Może warto czasem kupić jedną porządną rzecz na kilka lat, niż wydawać zbędnie pieniądze na kilka niepotrzebnych ubrań. Pozdrawiam www.marketmoda.pl

Gość dedw
ja tam w ciucholandach kupuje. wczoraj kupiłam sweter z Cubusa, 2 bluzki na fitness, zwykła bluzeczka, tunika, 3 pary dżinsów wydałam 85 zł do tego w tanim sklepie super kozaki ocieplane za 75 zł i ocieplane getry w tanim sklepie 13 zł na jakiś czas mam dosyć:)

Gość gość
ja to samo mam w miesiac potrafie wydac 2 tys zl ;/

Gość gość
A ja wydaję kasę na różne bzdety, kosmetyki i biżuterię, a ciuchów mam mało :O Ale nie lubię ich kupować, bo zwykle podobają mi się tylko jak mierzę, a potem jak chcę założyć to stwierdzam, że źle leżą, brzydko wyglądam itp. I notorycznie robię nieudane zakupy ciuchowe przez net :O Zawsze chciałam mieć mnóstwo ciuchów, ale chyba nigdy tego nie osiągnę, nie tylko z powodów finansowych :O Najlepiej byłoby chyba w moim przypadku odłożyć większą ilość kasy i hurtowo kupić, wypełniajac od razu całą szafę. Nawet ostatnio obiecałam sobie, że co tydzień będę kupować jakiegoś ciucha, ale średnio mi to wychodzi

Gość dewd
a ja nigdy nie kupuje ciuchów, butów przez internet to dla mnie niedorzeczne wręcz. Jak można kupić np. sukienkę przez internet nie dotykając materiału i nie mierząc! przecież nie wiecie jak będzie się na was układać czy będzie korzystna ale waszej figury!!! no chyba że macie idealny figury modelek i we wszystkim wam ładnie jak tym manekinom na wystawach no to wtedy jestem w stanie to zrozumieć no ale ja nie mam figury modelki wiec moja pierwsza zasada to mierzenie!