Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka dziewczyna

mam 21 lat i jestem bardzo brzydka

Polecane posty

Gość brzydka dziewczyna

usuneli temat

Gość alebaba
bo zbyt brzydka jestes

Gość frania ajajaj
Usuneli temat, bo odpowiedzi trochę zboczyły z tematu. Znam super brzydką i niezgrabną młodą dziewczynę - nie wiem, czy bardziej potwór - czy karykatura. Niedawno wyszła za mąż za super przystojniaka. Dziewczyna od razu jakby wyładniała - radosna, uśmiechnięta, jej brzydota już tak sie w oczy nie rzuca, bo od niej po prostu bije mega pozytywna energia. Aż przyjemnie popatrzeć. Zobacz w tv, na filach, czy tez dookoła siebie - to jak kto wygląda fizycznie nie ma aż takiego znaczenia. Ważne jest wnętrze. Akceptacja samej siebie, otwartość, uśmiech... I już inni Cie inaczej postrzegają. Polub i zaakceptuj siebie. Da sie to zrobić - wiem, bo na własnej skórze ćwiczyłam akceptację:))

Gość brzydka dziewczyna
za przeproszeniem to ona swemu mezowi olowek w penisa wklada by byl sztywny by mogl ja uszczesliwiac?

Gość brzydka dziewczyna
to podszyw i niewiadomo o co mu chodzi

Gość wujek dobra rada...
Pytałem się jaką masz figurę, bo faceci na to też patrzą. A o figurę można zadbać, więc sporo zależy od Ciebie.

Gość brzydka dziewczyna
figure tez mam kiepską :( jestem bardzo chuda (170cm 45 kg) i jakby szeroka w barkach i krzywe nogi mam :( porażka :( nie wiem po co ja się wogole urodziłam :(

frania ajajaj - bo faceci nie patrzą aż tak bardzo na urodę jak kobiety, dlatego ta znajoma ma męża. najgorsza brzydula mogłaby miec tłumy chętnych, ale niestety baby zawsze mają kosmiczne wymagania, więc te co są same, są same na własne życzenie

Gość ptasiek nastroszony
roztworz sie nie zaciskaj ud a nawet Twoja otwora znajdzie amatora

Gość brzydka dziewczyna
ja wymagań co do wygladu faceta nie mam żadnych , co nie zmienia faktu ze nawet brzydcy mezczyzni chcą mieć ładne dziewczyny :(

brzydka dziewczyna - zależy co rozumiesz pod pojęciem "brzydki facet". jeżeli za brzydkiego uznajesz po prostu gościa z niewyjściową twarzą, to oczywiście, że taki będzie chciał ładną kobitkę - i zwykle taką dostanie. ale naprawdę brzydkiego byś nie chciała, a taki by chętnie się z Tobą spotykał

Gość brzydal bez zebow
daj do siebie namiary :)

Gość brzydka dziewczyna
moze byc bardzo brzydki bardzo bardzo ale nie upośledzony umysłowo więc oczywiscie odpadają osoby np z zespołem Downa. Takich ludzi masz na mysli ? a co ty rozumiesz pod pojeciem brzydki facet ?

brzydki facet to oczywiście facet niski. i co? takiego brzydkiego brzydkiego byś chciała? upośledzeni umysłowo to inny temat, choc znam jedną dziewczynę, która wygląda na taką, a jest całkiem zdrowa. tej to współczuję, ale takim typowym brzydulom-księżniczkom nie.

Gość brzydka dziewczyna
mogłby byc nizszy ode mnie bez problemu

brzydka dziewczyna - w internecie to dla połowy z Was nie ma problemu, ale na żywo już tak wesoło nie jest, coś o tym wiem:( jak byś sobie realnie pomyślała o tym żeby np. przyjśc z konusem na imprezę do Twoich znajomych, to już by to takie bezproblemowe nie było

Gość wujek dobra rada...
Jak jesteś chuda to jedz więcej. Jak przytyjesz - zaokrągli ci się buzia, biodra i cycki i już nie będziesz taka brzydka.