Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysłłłłłłowa

Mam pomysł na rozwiazanie konfliktu PiS-PO

Polecane posty

Gość pomysłłłłłłowa

Wszystkich fanatyków PiSu wyślijmy na księżyc razem z Jarkiem i całym PiSem, niech tam założą szczęśliwe PiSowskie państwo. Fanatyków PO (co mniej fanatycznych zwolenników można zostawić a w przypadku PiSu tacy nie występują niestety) wyślijmy na Marsa razem z całym PO i niech tam się rządzą. Albo może być odwrotnie, wszystko jedno. Pozostali niech zostaną w Polsce i wtedy będzie jakaś szansa na normalne państwo.

Gość alebaba
Jestem bardziej radykalny. Wszystkich FANATYKÓW wysłać do Korei Płn. i niech się tam wzajemnie wymordują. Jarosława K. i Zbigniewa Z. do pierdla. Tatuś Rydzyk do obozu pracy.

Gość ja tylko nie rozumiem
czemu ciągle PO i PiS są w czołówce, przecież obie partie się do niczego nie nadają. Jeszcze tego nikt nie widzi? Pomysł dobry :)

Gość oj alebaba, alebaba...
do Korei Płn? Kim by ich nie przyjął, przecież rozwaliliby mu państwo.

Gość Syrenka Nie Duża
No ja popieram trzeba im jeszcze zorganizować tam jakiś transport. Wycieczki międzyplanetarne to może być duży koszt, ale warto.

Gość kocham witkaca
koszt może duży, ale myślę, że dla budżetu to i tak będzie korzystniej niż kolejna kadencja ;)

Gość alebaba
Ale to chyba nie byłoby źle, gdyby przy okazji Kimowi państwo rozwalić- przyjemne z pożytecznym;-)

Niby tak, ale na myśl o wysłaniu tam naszych polityków i zwolenników PiSu robi mi się Kima żal. Ich nie życzyłbym najgorszemu wrogowi.

Gość alebaba
Możemy, jako humanitarne w końcu społeczeństwo, udzielić Kimowi azylu politycznego w odpowiednio przystosowanym ośrodku resocjalizacyjnym w Toruniu, w dawnej siedzibie Radia Maryja.

No ale Korea Płn nie jest zbyt bogata a w takim przypadku musieliby się liczyć z wymianą wszystkich portretów Kimów na portrety Kaczyńskich i kotów Alików, to byłby spory koszt.

Gość alebaba
To naprawdę świetny interes- możemy im zafundować kilka milionów portretów, opłaca się!!!

W sumie co racja to racja, niech i będzie możemy ich tam wysłać, ale trochę żal biednych Koreańczyków. Ciekawe jak będzie wyglądało mauzoleum Alika..

Gość alebaba
Mieliby przykładną lustrację. Antoś Macierewicz tam miałby pole do popisu!