Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabimama

Dziewczyny pocieszcie mnie!

Polecane posty

Moj 7 miesieczny synek jednej nocy budzi sie np 2 razy a napstenej ok 6 razy, pociagnie cycka 4 razy i idzie dalej spac, spi w lozeczku! Niech ktos mi powe, ze ich dziecko tez tak wstawalo a teraz ma np 1,5 roku i spi calo noc !

Gość jajajajajajaja
Jak by to powiedziec moj ma okolo 3 lat budzi sie dalej w nocy conajmniej raz no i robi pobudke o 7ej rano takze...

Gość kaskadaaa
moja córa 16 miesięcy i nadal wstaje co najmniej 3 razy więc nie ma co się pocieszać tylko uzbroić w cierpliwość.

Gość malostkowa
No a moj jak byl malenki to potrafil cale noce przesypiac,a teraz ma 3 latka i kursuje w nocy ze swojego pokoju do naszego... :P No ale za to rano spi czasami nawet do 11 :)

ale dziwnie, ze moj maly raz budzi sie 2 razy a na 2 noc 6! Moj maz mowi mi juz o 2 dziecku ale jak synek bedzie sie tak budzil to nie wiem jak ja sobie dam rade z 2!

Gość whYyY..
no to widze ze nie jestem sama

Gość anilka
ehh jak moj syn byl taki malutki jak twoje dziecko, to tez mialam nadzieje:) ale niestety:) niedligo bedzie miec 3 latka, a dalej szaleje po nocach. ten typ ma.

Gość ostatnio
U nas pomyślny scenariusz: od około 9mies. całe noce przespane. Pobudkę mamy o 6rano, ale przynajmniej śpi bez przerw

Gość pomożcie mi wybrać
mój ma rok - budzi się od 3 do 10 razy w nocy - nie je - czasem napije sie wody - czasem chce smoczka - ale jaknie zareaguje jest taki wrzask że ciężko go uspokoić potem przez pół godz i drugie pół trzeba go usypiać... a i obojętnie o której uśnie zawsze wstaje 6 rano - za 2 tyg jak zmienią czas będzie wstawał o 5 rano - a jak pisałam na kafe o tym to mnie wyśmiały dziewczyny że mam problem ze wstawaniem ...

Gość ostatnio
podobno drugie jest przeciwieństwem pierwszego :) w moim wypadku pierwsze jest niemalże aniołem, dlatego ciężko mi się zdecydować na drugie

Gość ostatnio
pomożcie mi wybrać- u nas też po zmianie czasu są cyrki, śpi niby całą noc, ale o tej 6 wstaje. Przez dwa tygodnie mimo wcześniejszego kładzenia spać wstawał o 5. Dla mnie każda minuta snu jest ważna, bo pracuję na pełnych obrotach

Gość ja cie pociesze bo moja
córcia też tak miała. Budziła sie co godzine albo i czesciej. Do roku nie przespala ani jednej nocy, a potem odstawilam od piersi i po kilku dniach zaczela przesypiac cale noce. Przez jakies 2 tyg budzila si ejeszcze nad ranem ok 4-5 i jadla kaszke (łyzeczka, prawie przez sen, bo nie umie pic z butelki), ale po kilku dniach ja tego oduczylismy i od tamtej pory przesypia cala noc. teraz ma 15miesiecy i budzi sie jedynie jak jej sie cos przysni albo ma za duzo wrazen w dzien, ale przytulam ja i zasypia na rekach i odkladam do lozeczka. Spi tak od 21-22 do 8-9, czasami troszke mniej, czasami troszke wiecej.

Gość ale co ty sobie myslisz
bo takie sa cyrki jak sie chciało karmić cycem tak długo

mój ma prawie 9 msc i budzi sie raz w nocy na butle, ale zanim idziemy spac to jeszcze ze 2 razy zaplacze i musimy go oprzytulac albo poglaskac :-)

No ja mam zamiar karmic tylko rok ! Moj maly nie chce nawet widziec butelki ani smoczka! O 19 zasypia sam tylko buzi od taty i mamy i lulu! Ale w nocy to jak cyca nie dostanie to koniec ;-)

Gość dellicje
mój młody ma prawie dwa latka, bardzo źle spi ale jest to związane z ząbkowaniem. Jak wstanie trzy razy to mało, jak dziesięć to średni. Jak wstaje całą noc co 20 minut - wtedy mozna narzekać ;)

Gość dellicje
w dzień ładnie, do niedawna dwa razy dziennie a teraz raz dziennie - około dwóch godzin.