Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DorisHolden

fobia na temat o eks żony ;)

Polecane posty

czy to bark akceptacji samej siebie ??? brak poczucia własnej wartości... dla wyjaśnienia -nie rozbiłam małżeństwa, męża poznałam jak już był wolny od dłuższego czasu, - mąż z była żona nie utrzymuje kontaktów-jesteśmy po ślubie już kilka lat...tak naprawdę nie mam powodów do zazdrości.. a jednak nie mogę się od niej uwolnić... Faktem jest ,że trudno o Niej nie słyszeć :-) ubiera się wyzywająco, ma konta na portalach randkowych i miejscowych klubach, usilnie szuka sobie męża, gustuje w młodych facetach ,max 40 lat. JAK mam zacząć żyć własnym życiem ??!

Gość mąż Cię kocha
skoro się z Tobą ożenił, o tamtej nie myśl, bo i po co ?Zatruwasz sobie życie tylko. A może jesteś zazdrosna, bo jest ładniejsza np? Tak Ci sie podoba jako kobieta, skoro jest wyzywająca i hałaśliwa? Doceń to co masz i nie szukaj dziury w całym,bo nie warto!!!

Gość Z Zniecierpliwiony
Nie rozumie. Co ona Ciebie obchodzi i w czym chodzi i co robi?

:) cóż , powtarzam to sama, samej sobie :) niestety nie działa... już nie wiem co robić ... czasem mi jej żal , a czasem faktycznie jestem zazdrosna...

Gość zajmij się sobą i swoim
związkiem, zamiast mysleć o eks. Masz zaburzone poczucie własnej wartości??? nIską samoocenę???

Gość cieeeeeekaaaaaweeee
oni nie utrzymują kontaktów. a ty tak doskonale znasz jej życie. Chyba pod jej łóżkiem leżysz i liczysz ilu facetów tam bylo. Zazdrosna kobieto, co ciebie to obchodzi?