Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2469o0

problem zchłopakiem

Polecane posty

Gość kasia2469o0

Jakiś tydzień temu na imprezie całowałam się z chłłopakiem, ogólnie tańczyliśmy gadaliśmy itp. Znam go od dawna, ale jakoś tak ostatnio dopiero coś się wydarzyło. Wiem że podobam mu się, ale on nie pisze do mnie ani nic. Dopiero kiedy ja do niego coś napiszę to rozmawiamy, ale sam się nie odezwie. Nie wiem dlaczego... powiedzcie mi co mam zrobić, a powiem szczerze że zależy mi na nim. aaa i jest 2 lata starszy.

Gość studentka politechniki 4 rok
jakbyś mu się podobała, to by zabiegał o kontakt z Tobą. pora przejrzeć na oczy 🌼

Gość daj spokoj ...
dokładnie albo zajarzył,ze jestes łatwa - i do widzenia! :)

Gość daj spokoj ...
w sumie ja Ci tak piszę a sama ..przezyłam podobną sytuację i jak napisałam albo zdobył co chciał i nara...albo moze sie wstydzi? albo najzwyczajniej w swiecie nie jest zainteresowany.

Gość kasia2469o0
jeden pocałunek , i do tego na pożegnanie oznacza że jestem łatwa?

Gość kikaaaa910
też mam taką sytuację.. na początku nie pisał, nie dzwonił pierwszy a ja latałam jak głupia za nim pózniej gdy odpuściłam to on zaczął pisać.. teraz robię tak.. jak on nie pisze i nie dzwoni to ja tym bardziej i wtedy on dzwoni :) jest coraz lepiej ale kłucimy się o byle co np o to że nie napisałam mu co robię.. pfff dziecinada i wiem że teraz strzelił o to focha na kilka kolejnych dni ale ja pierwsza nie będę już się odzywać zatęskni to napisze