Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena123

POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lena123

05.10 kochałam sie z chłopakiem gumka nam delikatnie pękła (niewiem najwyżej kropla sie tylko przedostała nasienia) 14.10 miałam dostać okres (piątek) a dziś jest niedziela i nic, za to od wtorku brzuch mnie boli tak jakbym miała pierwszy dzien okresu czyli mocno, w ogóle zawsze mnie tylko tak delikatnie piersi bolały a teraz bolą mnie bardzo a sutków jeszcze wczoraj dotknąć nie umiałam tak mnie bolały przy każdym dotyku. pierwszy raz tak mam, czy może ktoś już miał podobnie? jakoś nie chce mi sie wierzyć że jestem w ciąży..

Gość SmietankaToJa
kropla wystarczy :)! zrób test, my jasnowidzami nie jestesmy ! :) pozdrawiam :)

Gość lena123
tylko że właśnie od 5.10 powinnam mieć już dni niepłodne

Gość lena123
5 dni po stosunku zrobiłam test wyszedł negatywny wiem że zrobiony był za szybko (zrobiłam go dla niego strasznie sie tym zamartwiał)

musisz byc mlodziutka skoro nie wiesz jak wiele plemnikow miesci sie w jednej kropli pozostaje ci czekac w takich przypadkach trzeba brac tabl po . szkoda ze nie stosujesz pigulek to lepsze niz gumka a na test musisz czekac trzy dni po ci nie pokaze

Gość lena123
ja wiem że w kropli jest tysiące plemników ale najbardziej niepokoi mnie ten ból który utrzymuje sie już od prawie tygodnia, a to chyba przy ciąży nie jest normalne.

Gość lena123
jednak dostałam okres. jednak niepokoi mnie ten ból który zaczoł sie już tydzień wcześniej. czy to może wróżyć coś niedobrego? miała któraś już tak?

Gość buahhahahhaa
tepa dzida z ciebie autorko malolty biora sie za sex a nie maja o tym pojecia zadnego zallllllllllllll tak dostals okres i ból zwiastuje ciąże:O:O:O:O zalllllllllllllll

Gość lena123
no jasne chyba ciaże urojoną już 2 dzień mam okres a w poniedziałek rano zrobiłam test i wyszedł negatywny

Gość lena123
dopiero wieczorem go dostałam a brzuch mnie boli jeszcze bardziej niż w czasie tego tygodnia o mało co nie zemdlałam dzisiaj

Moja droga - jeśli się uprawia seks bez zabezpieczenia, albo to zabezpieczenie pęknie - to możesz być w ciąży. Dowiedz się tego dokładnie! A poza tym, to właśnie - jeśli już się takie coś przydarzy - zawsze można zastosować tabletkę awaryjną po stosunku w ciągu 72 godzin. Na stronie wpadka.pl jest mnóstwo informacji na ten temat, łącznie ze spisem aptek w Polsce, w których możesz dostać te tabletki. A co do twoich bólów brzucha... dostałaś okres, NIE JESTEŚ W CIĄŻY, więc przestań się stresować, bo stres może ciebie zjeść i wtedy boli cię brzuch.