Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyy

Jak uwiesc faceta w internecie i w realu?

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyy

Mam z tym problem , nie jestem niesmiala i nie pewna siebie w prost przeciwnie czuje sie bardzo atrakcyjna tylko problemem jest moja okragla buzka z racji tego ze mam troche brzuszka ale pracuje nad tym schudlam ostatnio 3 kg i zamierzam zrzucic 12 ;) Widze nieraz na ulicy brzydkie dziewczyny ktore nie maja fajnych ciuchow , nie sa ogolnie zabane wlosy tluste itd a maja facetow i prawdopodobnie sa szczesliwe . Ja od dawna szukam faceta i nie potrafie go przy sobie zatrzymac prosze o rade tylko bez chamskich komentarzy!!!!!

Gość paskuda27
A skad wiesz, ze pojawia sie chamskie? - prowokacja!

Gość fgdgfddf
tluste wlosy to nic w porowniniu z nadwagą .. Nie ma nic gorszego od nadwagi

Gość yyyyyyyyyyy
paskuda27 bo jesli jest sie troche grubym to jak mozna byc atrakcyjnym? niestety takie myslenie na forum

Gość yyyyyyyyyyy
fgdgfddf OMG . taka napewno nigdy nie bede . jak widze efekty odchudzania to jestem mega happy to naprawde fajne uczucie i kazdemu polecam;p

Gość Marta 93
w necie jest pełno różnych pomysłów. a nadwaga nie powinna stac na przeszkodzie gdyz mozna latwo to tuszować. Chłopcy do brzydkich dziewczyn maja odwage a ładne ich oniesmielaja poza tym mysla ze nie maja szans.

Gość yyyyyyyyyyy
Marta 93 mysle ze problem polega w tym ze ja czuje sie atrakcyjna a oni za atrakcyjnosc uwazaja np chude blondynki o dlugich nogach i na 10 cm szpilkach . I nie wiem jak im to pokazac ze jestem atrakcyjna bez tych wszystkich ich wymagan

Gość Marta 93
Słyszałam gdzieś ze jak osoba czuje sie pewna siebie i atrakcyjna taka sie staje i inni też uwazaja ze ta osoba jest atrakcyjna. Wiec nie mozesz myslec ze inni uwazaja ze jestes gorsza od tych powyzysz.