Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damcio

Pytanie do dziewczyn.......

Polecane posty

Hej dziewczyny, ide na wesele i nie mam z kim. Moze jakas wolna panna by znalazle 2 dni wolnego i wybrala sie ze mna na to wesele?? Oczywiscie nie za darmo, zapłacę dziewczynie za to ze pojdzie ze mna, oferuję max 1000zł bo mysle ze za 2 dni zabawy w moim towarzystwie wystarczy, oczywiście ten tysiak do reki na czysto. Najlepiej jak by byla z woj. slaskiego , chyba ze nie bylo by przeszkód dojechac do mnie z innego woj. Są jakies zainteresowane?? Zalezy mi bo nie mam ładnych kolezanek a wiecie jak to jest ze chcialbym sie pokazac z elegancką i nie ukrywam ładna panną.

Gość lala12567
a ile masz lat?

Oczywiscie zapomniałem dodac, wiek do max 32 lat, ja mam 29. Młodym i głupim dziekuje.

ja moge, kasy nie chce tylko bilet mi znajdz bo w pl nie jestem, jestem ze slaska i na wesele chetnie sie przejde;)

Ja mam 24, fanja dziewczyna ze mnie i lubie się pobawić przy weselnej muzyce;)

tak, ciebie ignoruję bo mi sie nie podobasz, nawet nie mam przyjemności cię poznawac

Gość IIInka
Szukaj na portalach gdzie panny szukaja sponsorow. Przynajmniej bedziesz mogl wybrac wyglad, wiek, wykształcenie Inaczej nie znajdziesz, nie miej złudzen, zadna dziewczyna bez pewnych predyspozycji nie pojedzie z obcym facetem na weekend na wesele. A jesli to zrobi to wylacznie dla kasy, czyli na jedno wychodzi

Gość majkata
Oj, szkoda wielka, ja mam 19 :) i tez jestem ze Ślaskiego :) Jak chcesz, to odpisz tutaj,

dla mnie nie ma to duzego znaczenia czy ona dla kasy czy dla zabawy. Kase dostanie i tak moze byc mezatka wdowa narzeczona kogoś mi to wisi. Byle zeby była w miare inteligentna no i ładna. Ja jestem niski mam 172 cm wiec wyższa ode mnie nie może być nawet w szpilkach.

Gość majkata
ja mam 169, kasy nie chce, bo to jest dziwne, zeby tak robic, nie powinienes tego proponowac, tymbardziej, ze sam do koperty tez cos bedziesz musial dac. a 1000 zl to juz stanowczo za duzo :) Choc nie powiem, przydaloby mi sie :P

wiem ze kasy nie powinienem proponowac ale zalezy mi by ktos ze mna poszedl a tak bezinteresownie to ciezko i nikt sie nie zgodzi na wyjazd z obcym facetem dlatego proponuję te pieniadze tak jak by to była "fucha" w delegacji :)

Gość majkata
e, dla niektorych dziewczyn, jest przyjemnoscia pojscie z kims na wesele.. kasa tu nie gra roli, znaczy sie - nie powinna. :) Nigdy nie bylam na weselu w 'taki sposob' :D Hm, a gdzie dokladnie mieszkasz ?

katowice to blisko, moge dojechac po ciebie z tym to nie problem, ale pytanie moje takie ze chcialbym cie zobaczyc, masz jakies foto??

Gość majkata
tak, ale podaj mi swoj nr gadu, to zaraz napisze do Ciebie.

Gość post-itt
damcio- ja mam 31 lat ale wygladam na 25 jestem bardzo ladna i zgrabna ale..tez mieszkam zagranica i za ten tysiac zl moge kupic bilet na samolot jesli chcesz

Gość Dżastina111
ja z Tobą pojde za połowe tego o ile nie jestes oblesny i nie masz wiecej niz 30 lat ;)