Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damcio

Pytanie do dziewczyn.......

Polecane posty

...jestem bruntka, opalona długie włosy do pasa, mam 162, 42 kg;) mam piękną sukienkę, a nie mam jej gdzie załozyć :) ale oczywiście seks nie wchodzi w gre,prawda?

seks nie wchodzi w grę, jeśli nie masz ochoty to ja nie nalegam :) nie no poważnie, jakaś fajna laska mogła by sie zgodzić przeciez to nic strasznego, poza tym fajna zabawa nocleg oczywiście dwa osobne łóżka :)

Gość Miętowa landrynka
ja mogę iść jestem ładna, studiuję, nie opije się, umiem tańczyć, jestem towarzyska itp :) Tylko mieszkam koło BB :) Kiedy to wesele?

Miętowa landrynka>> BB to nie daleko, moge dojechac bez problemu, tylko jak już pisalem nie moze być wyzsza ode mnie, najlepiej szczula, zgrabna no i co ja bede opisywał, MA BYĆ ZAJEBISTA, TOWARZYSKA NO I ZEBY ZA DUZO NIE CHLAŁA :)

Gość Miętowa landrynka
jak jesteś zainteresowany to napisz na mój mail to się dogadamy co do szczególów wymienimy fotkami itp :) zaczarowanakrolewna@interia.pl

Gość Miętowa landrynka
i w ogole się zdecydujesz czy ci pasuje moja osoba :)

Gość edek spod hasioka
autorze a ty jak wygladasz? niezły desperat z ciebie skoro szukasz w necie laski i jeszcze chcesz jej za to zapłacić :D

Gość BobCat
majkata się nie spisała :o🖐️

edek spod hasioka>> :) desperat moze nie, ale troche szalony jestem i mysle ze to ciekawy sposob i taki niecodzienny.

Gość sufrazystak
walą drzwiami i oknami ??

No i znów dupa blada, Miętowa landrynka była zainteresowana, kurde ekstra dziewczyna z wyglądu wydaje sie sympatyczna ale lipa, chyba sie rozmysliła :( Czy tu są same "porządne" ?? kurwa, laski sie pierdola po krzakach z byle kim, na pierwszej lepszej imprtezie a ja mam kurwa takie szczeście ze nawet płacąc maja mnie w dupie! ehhh pojebane to zycie.