Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kika90

seks bez gumki... i chyba jest efekt.

Polecane posty

Witam, nigdy nie pomyślałam że będę uprawiac seks bez gumki. Dołki nie poznalam mojego faceta. Teraz mi to nie przeszkadza, tylko... Ostatni okres miałam 16 września. Wczoraj uprawialismy seks bez gumki jak zawsze, z tym że doszedl we mnie, w sumie już drugi raz. Niby mam teraz dni nieplodne, ale jakoś tego nie czuję. Zawsze mam objawy przed okresem a tu nic. Jeżeli będzie dziecko to sobie poradzimy ale wolałabym żeby to było później. Kochamy się i ufamy sobie. Co myślicie ? Proszę o normalne odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość a ja.....
wczoraj????????? I ty już zakładasz ciążę? Na 100% nie z tego stosunku. Pierwsze objawy ciąży to takie jak na miesiączkę

Gość skóra z niedźwiedzia
Wczoraj uprawialiście seks, a ty podejrzewasz ciążę z objawami? Czy mam kłopoty z czytaniem? :D "wolałabym żeby to było później" - co za problem zakładać gumkę w takim razie?

zrób test po dniu spodziewanej miesiączki,albo krew na obecność Beta hcg.Jeśli było bez gumy to baaardzo możliwe ;) Ja jak zaszłam w ciążę to na samym początku miałam objawy jak na okres,ale to zrobienia testu zmusiły mnie zapachy i wieczne zmęczenie.Bo normalnie bolał mnie brzuch,piersi,byłam rozdrażniona. Powodzenia.

Gość a ja.....
i słusznie masz obawy. Mam nadzieję, że zmądrzejesz, chociaż może być już za późno

Jak jesteś w ciązy, to już z lekka za późno na panikę. Oryginalna nie będę: trzeba się było zabezpieczać albo prowadzić obserwacje, to byś chociaż wiedziała, kiedy prawdopodobnie masz owulację, dni płodne i niepłodne.

Poczekam parę dni i zrobię test albo dostanę może okres. Mój facet nie lubi gumek...Głupie wiem. Udzwigniemy to o ile coś będzie, bo jesteśmy na tyle odpowiedzialni.

Mega głupie :O Ale nie mi oceniać. Kurde: bo facet nie lubi gumek, to w razie czego damy radę wychować dziecko. WOW.

Nie jesteś naiwna, bo naiwna to byś była, gdybyś nie wiedziała, że od seksu biorą się dzieci albo gdyby facet cię zapewniał, że zdąży z ciebie wyjść, a z premedytacją zostawał :O Zresztą co to z a gadka "za głupotę się płaci"? żadna głupota, chyba wiadomo, że bez prezerwatywy zwiększasz szanse na posiadanie dziecka

Gość Karolina268
kika90 Ile facet ma lat?