Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie:(

co się ze mną dzieje?:(

Polecane posty

jak wyjaśnić te problemy z jedzeniem? niedawno zjadłam kolację a teraz znów mi słabo i czuję że mam pusty żołądek.. jednocześnie apetytu brak na cokolwiek i ostatnio jem na siłę.. wykończę się:(

może to być cukrzyca? gdy poczuję trochę głodu automatycznie robi mi się słabo, tak że nie da się nic robić

podbijam :(

nie wiem ale ja mam cale zycie podobne problemy, a cukrzycy na pewno nie mam, jedynie co to lekka anemie. cale zycie mam tak praktycznie ze z glodu potrafie dosc mocno cierpiec, nawet jesli przeglodze sie krotko - albo mi slabo, albo niedobrze albo brzuch mnie boli.. zrob badania krwi, moczu, moze sie cos wyjasni. a najlepiej - nie przegladzaj sie:) jestem dowodem na to ze jak sie chce to mozna nie dopuszczac do takich stanow:) a pracuje itp

Gość lolka898
Naucz organizm jeść regularnie co 2,5-3h. To potrafi zdziałać cuda. :) Nie dość, że zbawiennie wpłynie na przemianę materii to pozbędziesz się uczucia głodu. To nie zawsze musi być jakiś duży posiłek. Wystarczą małe porcje. Żołądek człowieka jest wielkości pięści więc jak zjesz coś tego rozmiaru to nie powinnaś czuć głodu i nie powinno być Ci niedobrze aż do następnego posiłku. ;)