Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy sad i bez

modlitwy o dobrego męża

Polecane posty

Gość malinowy sad i bez

tutaj wpisujemy znane nam modlitwy o dobrego męza i nasze zapewnienia że bedziemy sie modlić wspólnie ten topik pomoże nam w spotkaniu tego jedynego na całe życie, uwieżcie mi kochane samotne kobiety... wpisywać swoje modlitwy i imiona Anna

Gość skarbie mój maleńki ;(
ja bym chciała żeby mój ex wrócił, ktorego rzuciłam... :( kochanie wróć do mnie...uchyle Ci nieba :( nigdy CIe wiecej nie zostawie

Gość malinowy sad i bez
ok to sie pomodle w tej intencji...

Gość skarbie mój maleńki ;(
a jakie to modlitwy? ja sie modle od tak dawna...mam chociaż nadzieje że jest szczęsliwy...że jakoś mu sie żyje...chociaz wiem też że jest samotny tzn nie ma dziewczyny oby Bóg go oświecił i nakierował na mnie :(

Gość malinowy sad i bez
Modlitwa o dobrego męża Boże, Ojcze niebieski, który kierujesz losami każdego człowieka, pokieruj moim życiem tak, bym znalazła dobrego męża, z którym mogłabym godnie spełniać zadania, dla których małżeństwo ustanowiłeś. Utwierdź serce moje w cnocie, bym nie szukała męża na "śliskich drogach światowych", ale bym wyprosiła go sobie w szczerej modlitwie i spotkała go w życiu uczciwym i czystym. Dopomóż mi, bym czas mojego panieństwa wykorzystać mogła jak najlepiej dla zdobycia cnót i zalet, które potrzebne będą w przyszłości, abym była dobrą żoną i matką. Niech przygotowanie moje do małżeństwa będzie takie, bym potem nic z mej młodości nie potrzebowała taić przed mężem, ani ukrywać przed dziećmi, ale by życie moje mogło im służyć za wzór do naśladowania. Najświętsza Maryjo Panno, Przeczysta Dziewico, bądź mi opiekunką i pośredniczką u Boga. Amen.

Gość czekajaca na męża
Boże, który jesteś Miłością, proszę Cię dzisiaj o dobrego męża, któremu będę mogła ofiarować siebie - jeśli taka jest Twoja wola - i który będzie kiedyś ojcem naszych dzieci. Niechaj teraz, zanim poznamy się i połączymy, zachowa swoją czystość, ucząc się panowania nad sobą i odpowiedzialności, aby w przyszłości mógł być moim opiekunem i troskliwym ojcem naszych dzieci. Dopomóż mi, dobry Boże, zachować dla niego dar czystości, abym i ja była dobrą żoną i prawdziwą kapłanką domowego ogniska, a nade wszystko czułą i troskliwą matką naszych dzieci. Proszę Cię, miłosierny Boże, udziel mi łaski cierpliwego oczekiwania na spotkanie z tym mężczyzną, którego wybrałeś dla mnie, zanim się jeszcze narodziłam. Błogosław Boże mojemu przyszłemu mężowi!

Gość monimonimini
pomódlcie się dziewczyny za mnie też - żebym potrafiła dobrze wybrac, żebym przestała sie bać bliskich relacji, żeby Bóg postawił na mojej drodze tą odpowiednią osobę - ja pomodle się za was - Monika

Gość balbinkaaa 24
Dziewczyny ja sobie wymodlilam wspanialego meza:)

Gość malinkowy sad i bez
dalej sie modlę i za was tez dziewczyny, wierzę że mozna wymodlic sobie dobrego męża

Gość malinkowy sad i bez
poprzedniku co sie tak cieszysz sam zacznij sie modlić o dobra zonę a najlepiej o to by była dziewicą:)

Gość Mam nadzieję że wiecie
Że wiecie że grzeszycie wypisując tu takie herezje. Jeśli ktoś chce się modlić to robi to w ciszy skupieniu i zadumie a nie robi z siebie głupka na forume by zauważono wasza desperacje. Amen

Gość malinowy paczek
jakie herezje, to kacik modlitweny do modlitw o dobrego męża seri tu piszemy...panny na wydaniu łączmy sie:) czemu w Polsce naszej kochanej wszystko zaraz to grzech? Gdzie tu grzech, że modlimy sie?

Gość Mam nadzieję że wiecie
Robienie tego na kafetełe to grzech i herezja. To woła o pomste do nieba:-D Macie nasrane w garach. Jeśli robiłybyście to w domu kościele w zadumie i tylko dla własnej wiedzy to zrozumiem a to co robicie tu to kpina z Boga

Gość zdziwiony zaniepokoiony 2000
jasne grzech i herezja a pisanie o tym ilu facetów jakich wyznań ras i stanu cywilnego was dymało to jest okej :D:D:D widać antykatolicka akcja żydowska już działa w naszym kraju :D:D:D

Gość ohmilosci
zgadzam sie . dobry maz nie zalezy od modlitw tylko od szczescia wgl to boga nie ma ;p rozmawiajmy szczerze . od 3 lat jestem ateista i to zauwazam nadal;)

Gość ja sie nie modliłam i mam
cudownego meza od wielu lat. trzeba po prostu obracac sie w ciekawym i licznym towarzystwie, wtedy predzej znajdzie sie odpowiedniego partnera. No i dbac o własna atrakcyjność- tak fizyczna , jak i duchową. Nie mozna calej roboty zwalac na Boga:)

Gość Sanilijna
Można Ja wymodliłam.

Gość linkowies
Z sercem jestem z wami. Też się modliłem długo o dobrą żonę ale była wpadka. Nie odeszłem bo dzieci były małe. A teraz jestem z wdową i jest ok.

Gość Sanilijna
ja sie nie modliłam i mam A ja pomimo urody i atrakcyjności nie mogłam znaleźć i cos mi mówiło że musze poczekać i modlić sie ...

Gość skad wiecie , ze to Bog wam
dal meza za modlitwy , skoro np ja, ateistka, mam bardzo dobrego bez?

Gość MSSMSMSMS
OWSZEM MOZNA WYMODLIC MEZA, BO TO BOG KIERUJE WASZYM ZYCIEM, NAWET ZYCIEM ATEISTOW.

Gość gość
ja też modliłem się o dobrą żonę i okazuje się że w internecie są miejsca gdzie można znaleźć wierzącą żonę :) np http://ZapisaniSobie.pl

Gość gość
dziala

Gość gość
wow! dzięki za info o ZS!

Gość gość
:)

Gość gość
czy komuś taka modlitwa pomogła? opiszcie swoje historie ;)

Gość gość
pomogła...ale musiałem troszkę też sam się namęczyć.... pomogła w tym że zacząłem intensywniej szukać i udało się znaleźć żonę w katolickim serwisie randkowym :)