Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciazposzukujaca.///

czy w ogole to rozwazyc.. ?

Polecane posty

Gość wciazposzukujaca.///

odpowiedzilam na ogloszenie o prace w solarium. nalezalo rowniez wyslac zdjecie sylwetki. zrobilam to. od razu dostalam odpowiedz.. zebym doslala wiecej dokladniejszych zdjec. hmm.. ja nie wiem tu chodzi o jakies bikini? i od razu Pan do mnie zwrocil sie na Ty. mam 19 lat, ale chyba powinna byc zachowana jakas kultura czy sie myle.. ? odpisywac w ogole na tego maila?

Gość dfsdffdfffg
nie, to jakis debil, ja w ogole nie wysylam swoich zdjec i nie mam zamiaru, az tak zdesperowana nie jestem

Gość uważaj bo to
może być jakiś burdel!!!!!! Uwazaj na siebie i nie odpowiadaj na takie ukryte ogłoszenia. Napewno jakiś alfons szuka prostytutek. Na spotkanie w zadnym bądź razie nie idź sama-o ile wogóle do tego by doszło.

Gość koks 111111
urde no odpisz daj mu szanse , ma solarium pewnie nie chce nieładnych dziewczyn , ale skreślać typa tak od razu , mów mu na Pan to po jakimś czasie się ogarnie , gość chce być luzakiem , daj mu szanse może będzie fajnie...

Gość uważaj bo to
nie bądź taka naiwna autorko. Skoro nie znając Cię mówi Ci na Ty.....to nie świadczy o nim dobrze. Uważaj.

Gość kacha8883333
dziewczyno rusz glowa!! sorry ale jak mozesz byc taka kretynka! teraz byle kto moze oglosic w internecie, ze poszukuje pracownika. pewnie ogloszenie wyslal jakis zboczeniec, a teraz naiwne dziewczyny wysylaja mu swoje fotki. zal:/