Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka898

Zaniki pamięci.

Polecane posty

Gość lolka898

Witam Was, Od jakiegoś czasu zauważyłam u mojej babci zaniki pamięci. Po prostu jest w stanie kilka razy dziennie opowiadać tą samą historię albo co chwila pyta o coś co było powiedziane chwilę temu. Myślicie, że ten preparat jej pomoże http://www.mergeto.pl/merged-auction/6726/biovital-pamiec-325ml czy zastosować coś innego? Jest bardzo aktywną i pełną życia emerytką i ogromnie ją ta pamieć irytuje. ;)

Gość no nie ma to jak pogotowie na
kafe !?:O Babcia powinna zrobić badania u neurologa ...takie zaniki pamięci ma moja mama i ma Alzheimera .Nie bagatelizujcie tego bo nie mozna tego zatrzymac ale można złagodzić ...tak więc do lekarza .A pomyślałaś o tym ze kiedys moze wyjśc z domu i nie trafić z powrotem ?!

Gość lolka898
Babcia to tłumaczy racją wieku. Do neurologa oczywiście się wybierzemy, ale zastanawia mnie czy takie preparaty typu właśnie Biovital mogą jej pomóc. Nie jest on drogi dlatego zastanawiam się nad kupnem. Tylko pytanie, czy warto? Babcia jest kobitką na fleku więc raczej zagubienie się w mieście jej nie grozi, aczkolwiek bardzo na nią uważamy. ;)

Gość nie zaszkodza ale lepiej
zapytac lekarza -no bo to nie kompot a preparat ! Moja babcia ma 93 lata a pamięć jak 30 latek !!Natomiast mój wujek niestety ma alzhaimera i nie pamięta co jakdł na śniadanie a pamięta co było 30 lat temu ...Chłop ma 49 lat !:O tak więc nie zawsze wiek jest winien ... Wujek czasami w sklepie nie wie co ma kupic i po co przyszedł /

Gość lolka898
Czyli jeszcze dziś umawiam babcie do lekarza, nie ma co czekać. ;) Przy okazji zapytam o ten Biovital. W sumie, żadne to pieniądze, ale lepiej wiedzieć zanim się ewentualnie wyrzuci je w błoto. ;)