Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

siedzę w knajpie i czekam na dłużnika

Polecane posty

menda ma być lada chwila ale jak nie przyjdzie obrzucę mu zbukami samochód

nie będe go bił, zasmrodze mu samochód narazie, zbuki mam w domu przygotowane

Gość deefty
200? Za knajpę zapłacisz więcej :D

Gość wyproszone?
czekaj przy aucie, a nie w knajpie :D Albo felgi mu zdejmij i pchnij na allegro :D 2oo zet powinno wejść :D

w knajpie się umówilismy, więc czekam, ale ciula prawie pół godziny sie spóźnia

czemu nie, kiedyś polazłem do knajpy na piwo o 5,30, knajpa czynna od 5. Totalna żul-buda ale nie miałem wyjścia

z rana piwo nie ma smaku przy kawce to inna sprawa umysl by Ci rozjasni ... a piwo przycmi i jeszcze nie daj boszeee samochody pomyslisz

i to pewnei jakieś ochydne lane piwo blech to jakaś wiocha musi być zew tyle piwo kosztuje

piwo rozjaśnia mi umysł, jestem jak Zagłoba, oto cytat z Potopu: Zagłoba przyjął chętnie manierkę i napił się do woli. Po chwili miłe ciepło poczęło mu się rozlewać po wszystkich członkach, w głowie uczyniło mu się jasno, a umysł stał się jasny.

piję tatrę butelkową bo w tej knajpie niczego rozsądniejszego nie uświadczysz

Gość deefty
to ciepło w członkach to fajne uczucie. Dziewczyny tego nie mają :D

a tego gnatoskurcza dalej nie ma, dobrze że choć muzyka w tej knajpie w miarę, lata 80, te sprawy

Gość Zagłoba był zwykłym
chlejusem :o

Uwazaj ze sie doczekasz,chyba predzej zalejesz robaka.Mnie wisi troche gotówki hoze dziewczę już 3 miesiące.I wiesz co mi wczoraj przez komórke powiedziała?Mój problem jak mam oddzyskać.Co mam jej bachora porwać albo ja dziennie przez tydzień rznać??Innej opcji nie widzę. :D

zawsze znajdzie się rozsądny sposób na odzyskanie kasy, jeśli nie da się po dobroci, trzeba chwycić się innych środków, nie mam na myśli pobicia, zastraszenia, porwania itp. Ale pewne złośliwości-np zbuki w moim przypadku-delikatnie mogą dawać do zrozumienia że długi sie oddaje

jak Ci sie uda sciagnac dlug ! To Cie zatrudnie zebys sciagna moj co ty na to :) 30% dla Ciebie reszta maja

tak to jest poratuj kogos bo cie prosi o kase i obiecuje ze odda i huj z tego potem lataj jak pies bezpanski i pros o swoje ! mnie juz tak wkrecilo 2 razy i nikt jeszcze mi nie oddal tego co pozyczylam wiec nauczke mam :P tak jak i Ty

ważne jest, żeby nie latać i nie prosić o zwrot pożyczki, ale potraktować sprawę na zimo, wiem że często to trudne bo sami nie mamy kasy a dłużnik leci w ciula, trudno zachować spokój, tak jak pisałem, złośliwości, delikatniusie denerwowanie, wytrącą dłużnika z równowagi i dla świętego spokoju odda dług, ja zastosuje akcje ze zbukami

po dwóch, i za drugie zapłaci dłużnik gdyż to on chciał umówić się w tej knajpie i prosił by na niego poczekać, miał być o 10, jest 11.30, dlatego drugie piwo wziąłem na jego rachunek, to mała osiedlowa knajpka, wszyscy się znają, i barmanka bez problemu dała mi piwo na rachunek tego pana. Zdziwi się ha.