Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eefdff

przedporodowe skurcze?

Polecane posty

Gość eefdff

w tym tygodniu minie 6 miesiac ciazy gdy wracalam w nocy z toalety i chcialam sie polozyc to zabolalo mnie w prawym boku tak niesamowicie jka przy okresie nie moglam sie polozyc musialam chodzi cpo pokoju tak nie bolalo jkasie chcialam polozyc to niesamowicie bolalo i przeszlo czy to moga byc skurcze przedporodowe :( to moja 1 ciaza i sie boje bo pierwszy raz mi sie cfos takiewgo zdarzylo w srode ide do lekarza

Gość no proszę proszę
nie no , skurcze porodowe w 6 miesiacu? i w prawym boku?? Raczej napewno nie, moze dziecko uciskalo na jakis narzad wewnetrzny, a jak sie boisz to idz do lekarza:)

Moze to dziecko zmienilo swoje polozenie i stad taki ból, a moze jednak coś nie tak. Nie czekałabym do środy tylko wybrała się do szpitala na USG.

Gość eefdff
no wyczytałam ze w 6 miesiacy moga byc juz skurcze przed porodowe

Gość to są tzw
skurcze przepowiadające, mniej więcej tak się zaczynają od 6-7 miesiąca. Ja też tak mialam. Jezeli się będą nasilały to idz do lekarza lub na izbe przyjęć, w każdym szpit cie przyjmą. W kazdym razie, takie skurcze to normalne. Mialam takie od 6-7 mies, gdzies 1-2 dziennie. Macica sie przygotowuje pomalu do porodu i ćwiczy. ;)

Gość no proszę proszę
skurcze przepowiadajace nie sa tak bolesne i napewno nie w jednym boku, macica kurczy sie cala a nie po jednej stronie.

Gość eefdff
to dobrze bo w nocy juz mialam do szpitala jechac tak siewystraszyłam musze pogadac z moim lekarzem w srode a jak sie powtorzy sytuacyja z nocy to do szpitala jade najwyzej kapy sobie narobie ale trudno dzieckonajwazniejsze

Gość eefdff
mnie bolalo tylko poprawej stronie nie moglam sie polozyc wyprostowac bol byl podbny jak przy okresie tylko mocniejszy

Gość no proszę proszę
zawsze lepiej jechac na pogotowie i sprawdzic co sie dzieje. Lepiej 3 razu za duzo niz raz za malo..