Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmieszny Student

Są jakieś długonogie panie?

Polecane posty

Gość do Śmieszny Student
bywam tam, bo jest tam najtansze ksero, wiec wiem jacy tam sa faceci, jak mam miec takiego stamtad to juz wole w ogole nie miec:O:O:O

Gość do Śmieszny Student
awf i pg

Gość do Śmieszny Student
nie napisze gdzie i co, juz nie warto, nie jestem zainteresowana, zreszta niski jestes

Gość do Śmieszny Student
no te trzy kierunki to faktycznie przyjebane:O ewentualnie gospodarka przestrzenna ujdzie

Gość do Śmieszny Student
bo facet ktory zrobi smieciowy kierunek to bedzie mial smieciowe pieniadza pozniej:O:(

A co z takimi rzeczami, jak miłośći, przywiązanie, uczucie? Załóżmy, że jestem nauczycielem w dobrej szkole czy też prawnikiem bez aplikacji. To już mnie skreśla, bo zamiast 10 koła zarabiam 3 koła i jestem nikim, chociaż teoretycznie coś ze sobą reprezntuje?

Gość student jestes z gdanska od
urodzenia czy jestes przyjezdnym i mieszkasz w akademiku???

Gość student jesteś z kaszebe????
:P:P:P:P

Jo jem z Kaszebe. Jestem bardzo łagodny. Jeśli jestem sam, to łatwo nawiązuje znajomość. Ale jak jestem zajęty, to zwykle mocno się przywiązuje i jestem nie do odbicia.

Gość student,a masz chociaż dużego?
Pytam z ciekawości:P

Gość kaszebe kaszebe łełają nas :P
Ja Rumia :P

Gość takich co nie mają manii
"Nie lubie tej mentalności kobiet - facet musi być lekarzem, prawnikiem, inżynierem - a kobiecie wystarczy jakiś lajcik." "A co z takimi rzeczami, jak miłośći, przywiązanie, uczucie? Załóżmy, że jestem nauczycielem w dobrej szkole czy też prawnikiem bez aplikacji. To już mnie skreśla, bo zamiast 10 koła zarabiam 3 koła i jestem nikim, chociaż teoretycznie coś ze sobą reprezntuje?" "A to wzrost się tak bardzo liczy" I Ty dupku masz czelność zarzucać cokolwiek kobietom gdy Twoim WYZNACZNIKIEM są długie nogi i wzrost właśnie? Bo przypominam 150-160cm Cię nei satysfakcjonuje gdyż w porównaniu z laską co ma 175 to nie ma o czym gadać. A średni wzrost kobiet w Polsce to 163 bodajże, więc Skoro dla Ciebie 160 to niska to Ty też jesteś niski HIPOKRYZJA