Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmieszny Student

Są jakieś długonogie panie?

Polecane posty

Gość zabawa w piaskownicy a ile
trwalo twoje małżeństwo?? macie z tego dzieci??

O Jesus - dziewczyna lubiąca mecze to błogosławieństwo. Istnieją takie? W sumie niedałbym rady Ciebie pocieszyć, bo patrząc na twoje nogi pewnie nie mógłbym się skupić i gubiłbym wątek. A może się nawet jąkał.

Gość ja lubie tylko te lepsze mecze
juz nie moge sie doczekac euro2012, a jak jest mundial to wszystkie mecze ogladam, jesli akurat moge

Gość mam dlugie nogi i nie jestem
zapuszczonym pasztetem ;);)

moje małżeństwo trwało rok i było nawet udane do poki nie dowiedziałam się ze mój kochaś zdradzał mnie przed ślubem nie było zmiłuj się rozwód i po imprezie dla mnie niema przebacz!!!

Gość zabawa w piaskownicy a macie
dziecko/-ci z tego malzenstwa??

Ja nigdy raczej bym nie zdradził. Na pewno nie długonogą blondi. PS. Może mu czegoś brakowało w okreesie przed ślubem, nie, że go usprawiedliwiam, ale każdy kij ma dwa końce.

Gość ja lubie akademiki, a w ktorym
urzedujesz?? tam w sopocie?? tam maja ładne, nie takie obskurne jak w gdansku

Gość Dziś w orange !
Te student co ty za kity wciskasz,jaki 2 rok?pisalam z toba,mowiles,ze pierwszy !!ze niby prawo !liar !

Gość Jola z pralni
180 to ty student statystyczny krajowy kurdupel jestes i szukasz panny z dlugimi nogami? Jak szpilki ubierze, to ci na lysinke napluje, bo za te swoje 3 kola z miloscia, to cie nawet na tupecik nie bedzie stac :D. Ogarnij sie chlopaku, zjedz na recznym pod plakat heidi klum i znajdz sobie pryszczata studentke z wielka dupa. To wszystko co cie czeka przystojniaku :)))

Jolu z pralni, na łysinę nikt mi nie napluje, bo mam gęste włosy. PS. Heidi Klum w młodym wieku walczyła z trądzikiem. Świetnie znam znaczenie słowa przyjaźń. Nie ma jak męska przyjaźń. Nawet miałem raz przyjaźń damsko-męską, ale cóż, albo jej nie było, albo rozleciała się z hukiem. Przyjaźni od razu nie ma - musi być okres znajomości. Przyjacielem byłby gdzieś za miesiąc albo dwa.

To ja się rozkochałem, bo dziewczyna lubiąca piłkę nożną jest jak perła w koronie, ale coś zamilkła. Mam założenie, że jak kocha, to wróci. Jesteś z Trójmiasta?