Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appo2992

okropny bol!!

Polecane posty

Witajcie. mam ogromny problem. bardzo boli mnie lewy jajnik, przy tym dochodzi bol przy oddawaniu moczu.nie wiem jak to wyleczyc a nie mam mozliwosci pojsc do lekarza. trwa to juz czwarty dzien, dzis zauwazylam ze kolor moczu jest lekko czerwony. wczesniej tego nie widzialam. w peirwszym dniu myslalam ze to pecherz ale nigdy tak dlugo bol pecherza nie trwal u mnie i nie bolal mnie jajnik. caly czas siedze z ciepla butelka i pod kocem. wczoraj bol byl taki straszny ze nie obeszlo sie od placzu. znacie jakies domowe sposoby na To? i jak myslicie co to moze byc? prosze o pomoc. dodam ze mam 18 lat i sypiam z moim mezczyzna.

Gość sosenka555
To może być ciąża pozamaciczna!!!!. Biegiem do lekarza!!!!!!

Gość DO LEARZA RODZINNEGO
jak masz od kogo wziąć to: cipronex 500mg 2 razy po 1 tabl. + furaginum 50 mg 3 razy 2 tabl. jeśli nie można tego to chociaż kup preparaty żurawiny i didaj dużo vit. C

Gość DO LEARZA RODZINNEGO
no i koniecznie zrób badanie moczu

moczylam sie w rumianku i nie pomaga nic. to ciaza? wzielam tabletki dolormin taki lek dala mi pani z apteki.

Gość a nie wietrzylas sie ostatnio
? na kafe to tylko o ciazy. przeziebilas nerki ;) dlatego ciemny mocz i bol przy jego oddawaniu, takze kucie w jajniku :)

Gość a nie wietrzylas sie ostatnio
no chyba ze masz mozliwosc brania po uwage ciazy. a przeziebienia np pecherza moze trwav tydzien, bez antybiotyku nawet 2;)

Tylko ze nie wychodze na dwor nie bylam ostatnio na dworzu wiec nie mam jak przeziebic sobie nerek. boli mnie jajnik tylko z lewej strony. jak oddaje mocz piecze strasznie i mocz mam koloru czerwonego. teraz tez siedze ledwno co juz tak sie dzieje 4 dzien ale dzis dopiero zauwazylam kolor moczu

Gość no ze nie wychodzisz wogole
na dwor to dziwne :) a wystarczy chwila. masz typowe objawy przeziebienia sobie tych czesci na dole :p

No niestety moze to dziwne ale nie bede tu opisywac przyczyc bo nie w tej sprawie pisze prawda? moze ktos jeszcze moze mi pomoc powiedziec cos wiecej?

Gość no ze nie wychodzisz wogole
dodam jedno: moja wypowiedz to wypowiedz lekarza. zycze powodzenia dalej :)

nie smiem twierdzic ze jest inaczej. z gory dziekuje a innych tez prosze o wypowiedz moze tez mi cos powiedza na ten temat?

Gość na urodziny jeszcze ok
krew w moczu a ty się zastanawiasz co robić? Do lekarza i to migiem!

Gość umierasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!

Gość a ja cie prosze
wynosc sie do lekarza i nie zasmiecaj forum!

Gość czego oczekujesz
? bez antibiotyku sie nie obejdzie wiec? wypad

ludzie pytaja sie o tusze do rzes albo kremy a tu czlowiek ma gorszy problem i ludzie reaguja okropnie i chamsko.

Gość rimmelka
wiem co mówisz, słoma z butów wystaje polowie udzielającym się tu - zazwyczaj maja oni najmniej do powiedzenia. czytając to co piszesz, od razu pomyslałam sobie o tym, że mogłaś się przeziębic. jako ze nie wychodzisz na pole, to juz sama nie wiem. mnie czasem tak sieknie jajnik jak wkładam tampon - sama nie wiem co to za bol, wtedy mam duuzy problem z wkladaniem i musze z nich zrezygnowac. wydaje mi się, że powinnas zrobic badanie moczu - wtedy wszystko wyjdzie na jaw. a tekst o ciazy pozamacicznej - jakos mi sie w to nie chce wierzyc ;)

chociaz jedna normalna osoba tutaj. miesiaczke powinnam teraz miec 23 lub 24 i nie wiem czy bede miala. tamponow nie uzywam uzywam tylko wkladki. nie wiem sama od czego to moze byc nie wychodze na dwor od 4 dni siedze w kocu bo cos takiego mnie wzielo i jestem strasznie zla i zmartwiona. moze znasz jakies domowe spsoby na to?

Gość rimmelka
A może to sa jakieś nerwobóle? Nonstop o tym myslisz iw głowie one Ci się nasilają itd. ja bardzo często z czymś takim się borykam - zazwyczaj jak chodzi o ciąże oczywiscie - mam wtedy wszystkie ksiązkowe objawy ;D teraz też mam dolegliwosci duze (aczkolwiek nie zwiazane z ciaza, mam klucia w watrobie i od paru dni jestem na jagorutach, bo jak zjem cos wiecej jest mi niedobrze). im dluzej siedziałam i myslałam co mi jest, zaczęlo mnie bolec doslownie wszystko!!! śledziona, trzustka, jelita, wątroba, piersi ... wszystko. oczywiscie co niektóre się ze sobą lącza i jelita i wątroba boli na powaznie, ale reszta ... nerwobole, które przechodzą przez cale cialo ...w głowie. hm, jeżeli nie masz możliwości wyjścia z domu, próbój to ogrzewać, koc moze nie wystarczyc, długie spodnie i najlepiej jakiś dluższy sweter, bys mogła to zasłonic i nie przewiać (nawet w domu), bo jednak nie wiesz co to jest, a lepiej dmuchać na zimne. a jeżeli samopoczucie się polepszy, a bole niestety nie miną, warto odwiedzić lekarza :)