Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsilna:(:(

GŁÓD!!!POMOCY!!!!!!!!

Polecane posty

Nie jestem na jakies szczegolnej diecie bo nie jestem kosekfentna Poprostu jem o wiele mniej, 4 posilki dziennie ale malutkie porcje,pije ziola,wode ocet jablkowy itp...... i tu pojawia sie problem:(:(:( Bo ja non stop jest gloda:(:( Co robic?co jesc?zeby nie czuc glodu, lukac jakies tabletki?? Prosze o POMOC!!!!!!!!

mam mase przygotowanych warzyw, owoce tez wcinam jak tylko poczuje ssanie hmm a za 15 min jet to samo:( A co gorsze nie jestem w domu sama maz dwoje dzicie i normalne gotowanie..zapachy gotujacych sie potraw doslownie wykrecaja moj brzuch w druga strone:( mam 174 o 71kg czuje sie okropnie w tej wadzie a cialo wyglada jak roztrzesiona galareta :(:(masakra:(:(

Gość *liliann
Możesz w między czasie rzuć gumę miętową. Pić mięte czy myć zęby. Mięta tłumi uczucie głodu. No i może te Twoje 4 posiłki są zbyt ubogie w kalorie i stąd to natychmiastowe uczucie głodu.

Gość fafarafaaa
dokladnie myc zeby. no i cwiczyc. wysilek fizyczny niweluje uczucie glodu, sama sprawdz.

Gość *liliann
Zgadza się, ćwiczenia są super :) W człowieku jest tyle energii, że o jedzeniu nie myśli się.

cwicze A6W mase cwiczen na miesnie nog,pupy okolo 30min. odpoczywam okolo 10 min i biegam na orbitreku kolejne pol godziny. dzisiaj na obiad gotuje dwie palki z kurczaka plus warzywa wszystko na parze. Zawsze mam problem z kolacjami. Na sniaganie 2 jaja na twardo z jedna kromka ciemnego chleba. na drugie sniadanie mase pomidorow z jogurtem do tego herbata ziolowa. na podwieczorek saltka owocowa na naturalnym jogurcie.

Gość fafarafaaa
bardzo zle ze nie jesz kolacji. dlatego jestes glodna. ostatni posilek powinno sie jesc 2godz przed snem. ja chodze spac o 22-23 wiec kolacjejemok.19.30. zazwyczaj 3kanapki z pieczywa chrupkiego z wedlina czy z serkiem, do tego pomidor lub ogorek. i wieczor mi spokojnie mija. to nieprawda, ze zeby schudnac trzeba rezygnowac z kolacji. ja schudlam 5kg w niecale 3tyg .

Gość niedlugo bedzie 100kg
Bezsilna - odwróc swój jadlospis - to co jeszc na koleecje, jedz na sniadanie i na odwrot a zobaczysz, bedzie lepiej

dzisiaj na kolacje zrobie salatke z selera naciowego na jogurcie wrzuce troche pomidorow. Chodze b.pozno spoc okolo 24-1 w nocy staram sie zjesc cos do 18tej pozniej ewentualnie jak poczuje glod zjem grejpruta,ogorka cokolwiek zebym spokojnie mogla zasnac. nie moge zjesc pozniej bo od 22ej cwicze i wole nie czuc czegos w zoladku. Bierzecie jakies wspomagacze?tabletki?

Gość asdfghjkjhgfghjklkjhgfyb
mi pomaga błonnik w tabletkach tylko naprawde trzeba popic to duża iloscia wody je sie wtedy mniej ja nieraz łyknełam 5 tabletek zamiast zalecanych dwóch i po półgodzinki zero glodu :)

Gość asdfghjkjhgfghjklkjhgfyb
no i kawa :) czarna bez cukru;)

a siemię lniane??

Katuje sie juz tak od dwoch tyg.z jedzeniem koszmar,cwiczenia luzik lubie sie pomeczyc i poczuc zakwasy ale co mnie przeraza..waga:(:(:(nic w ogole sie nie zmienimla:(

hmm zjadlam lekka kolacje dzieciaki w lozkach zaraz zabieram sie za cwiczenia. Mam prosbe jezeli macie jakies fajne,smaczne dania oczywiscie b. lekkie poprosze o przepisy bo tez ile mozna jest warzywa na parze i piers z kurczaka:(. Z gory dziekuje.

i jak dziewczyny pomozecie mi w przygotowaniu dobrego posilku?? Napiszcie przykladowy plan zywnieniowy na caly dzien, moze mnie to zainspiruje? bo powiem szczeze ze codziennie pochlanianie tego samego robi sie nudne:( pozdrawiam.

Gość aqaaqa
moze jedz zupy :) tylko bez smietany i wywarow miesnych jakies dietetyczne leczo , sałatka grecka ,ryby,gotowana woolowinka ,

Gość była grubaska
Bezsilna- przeczytaj moje posty od tej strony co podaje do konca, to topik dziewczyn ciezkiej wagi, ale sama taka bylam i sie skutecznie i zdrowo odchudzilam. Dasz rade i moze cos Ci podpowiem, bo mialam diete bez glodu i szybkie tempo chudniecia. Oczywiscie w tym topiku pomijaj anusiedanusie i polemiki z nia, ona chyba jest na kazdym topiku i wciska diete opty. Powodzenia i dasz rade. Tam dalej podaje swoj jadlospis moze cos Ci sie przyda, powodzenia i buziaki :-) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4950090&start=600

A mi się wydaje,że chodzisz ciągle głodna bo ciągle o tym myślisz. :) jedz dużo błonnika, a jak poczujesz ssanie zrób sobie kisiel ;) błonnislim jest dobry, smak ananasowy,a zapycha na 2-3 h nawet ;)

Gość Bezsilna:(
Dziekuje Wam kochane!!!!! dzisiaj bebech jak balon nawet sie nie warze, ale jestem dwa dni przed okresem i to pewnie ten powod.