Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssdddd

Czy szykujecie się na koniec świata? Ja wyjeżdzam w góry przeczekać

Polecane posty

Gość sssssssssdddd

jade za rok na poczaku grudnia ,Zeby mnie tsunami tam nie zastalo ,na grudzien zaplanowałam zimowe wakacje ,jade z rodziną w Anglii mają wylączyc prąd w calym kraju podczas burzy slonecznej by nie zniszczyla sieci elektrycnych

Gość a kiedy ma być
?:D już tyle razy ile miało być tych końców świata to ja już nie zlicze:P a i wojny światowe miały być eh

Gość simian raticus bingalaszatanu
Koniec świata będzie jak anarchia przegra!

Gość kilkaliterdlapseudo
skoro ma być koniec świata to chyba żadne góry i wyłaczanie prądu nie pomoże. nie lepiej wykorzystać pozostały czas jak najlepiej i spróbować tego czegoś nowego i fascynującego?

Gość o masakra no nie
gadajcie ze w to wierzycie? Poczytajcie najpierw co to jest ten koniec swiata,to się uśmiejecie:) www.astro.eco.pl/przepowiednie.html

Gość ble bllle ble blell
1. Co ma wspolnego ten temat z chirurgią ? 2. Nawet jeśli świat się rozdupcy to my nie mamy na to wpływu, wiecie że NASA dostaje codziennie maila na ten temat? od 2007 roku kilkanaście tysięcy zapytań np czy warto popełnić samobójstwo albo zamordować siebie i rodzinę i oszczędzić im cierpień :O 3. uważam ,że koniec swiata wymyslil autor ksiązki o tym ,jednej z pierwszych , reszta podchwyciła temat. Amerykanie są strasznie pazerni na kase , kto nie był niech pojedzie. Mili usmiechnięci ale na kazdym koroku probują zrobic big money i oskubac sie z ostatniego dolara. Koniec swiata jest charakterystyczny dla naszej kultury Zachodu :O Film 2012 to czysta gra psychologiczna, zastraszanie ludzi, manipulacja tylko po to by poszli do kina, no i udalo sie. film zarobil 700mln $, powstaly dziesiątki filmów o tej samej tematyce , TV PULS i TELE5 chyba przesichają sie w puszczaniu kolejnych gówien. Co zajrze do telegazety jakis film o koncu swiata albo upadku ludzkosci :O Wczesniej tez sie tym przejmowalam, mialam stany lękowe, nie moglam spac po nocach , teraz mam to zwyczajnie w dupie , najwyzej umre ,trudno sie mowi 🖐️