Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość White CofII

Kiedy OBNIŻYC ŁÓZECZKO DZIECKA ??

Polecane posty

Gość White CofII

Moje dziecko skończyło pół roku,samo nie siedzi,ale podtrzymane lekko stoi bardzo chetnie,nadal spi na ,,wyzszym poziomie,, łózeczka,i obawiam sie czy to nie jest niebezpieczne? przesadzam??

Gość ja obniżyłam jak
syn miał 4 miesiące. Bałabym się tak długo czekać!!!!

Gość Hmmmm...............
czas najwyższy - obniżajcie

Gość obniżaj już
samo nie siedzi ale podtrzymane stoi?:-O

Gość mama szczesliwa
ja obnizylam ok 5 mies zycia jak sie ostro za siadanie bral obecnie jest na drugim poziomie 8 mies i wlasnie sie zastanawiam czy na ostatni nie obnizyc bo juz powoli wstaje w lozeczku:)

Ja obniżyłam jak synek miał pół roku, właściwie zmieniliśmy na nowe i tam już miał obniżone dno. Widziałam że się próbuje podnosić i chodziło mi to po głowie. I to nie było ani dnia za późno, bo tego samego wieczora kiedy miał dostać nowe, nauczył się wstawać przy szczebelkach. Cieszę się że zrobił to przy nas, a nie kiedy w nocy się obudził, bo jak nic wyleciałby na podłogę. Nie ma na co czekać, obniżaj. I co dziwnego w takiej kolejności? Mój też najpierw nauczył się wstawać, a potem dopiero siadać.

Gość obniżaj już
nigdzie nie przeczytałam że sam wstaje ale że podtrzymany stoi! a to różnica.

Gość juz dawsno powinnas
obnizyc lozeczko - nawet nie bedziesz wiedziala kiedy jak dziecko sie podniesie i ci wyskoczy z lozka. to ze teraz twoje dziecko nie umie usias nie znaczy ze nastepnego dnia albo jeszcze dzis wieczorem niespodziewanie sie nie podniesie i nie wyleci. nie ryzykuj i obniz lozeczko najlepiej do najnizszego poziomu - bo takie polroczne dziecko lubi robic niepodzianki !

Gość mamamam27
ja późno obniżałam - dopiero jak mały sam potrafił usiąść bo po co wcześniej - ale ja mam turystyczne

Gość juz dawsno powinnas
do tej wyzej własnie jest po co .... jak dziecko ma juz pol roku to w kazdej chwili moze usiasc lub sie podnies moja corka wlanie majac pol roku sama wstala w lozeczku - na szczescie obnizyliismy jej jak miala 5 miesiecy trzeba byc przewidujacym - czasami dzieci same wstaja w lozeczku jak juz maja 5 misiecy ! obnizeniem lozeczka nie mozna czekac do samego konca - bo naprawde moze zdarzyc sie nieszczescie !

Gość gość
Ja obniżyłam początkowo łóżeczko jak mały miał chyba 3-4 miesiące a że zaczął siedzieć mając 4-5 miesięcy to szybko zniżyłam na dół :) Jest bezpieczniej.

Gość White CofII
Dobrze ,dziekuje za rady :) dzis obnizamy łózeczko :)

Już ? Moj ma prawie 5 mies ale on nawet nie mysli o samodzielnym siadaniu. Dopiero zaczął się podciagac za raczki do siadania ... a z pierwszym to nie pamiętam kiedy obniżalismy.

Gość mamama27
no ja mam turystyczne a w nim ciężko się podnieść dziecku czy wstać - poza tym jest jest niżej niż drewniane pierwszy poziom