baby_girl_ 0 Napisano Październik 17, 2011 Witam Drogie Panie! Otóż od kilkunastu miesięcy stosuje plastry evra. w przerwie na okres nie stosuję żadnych zabezpieczeń. w ulotce wyraźnie było napisane, że przy prawidłowym stosowaniu podczas tego tygodnia nie trzeba się zabezpieczać. Dwa tygodnie temu po zdjęciu ostatniego plastra podczas okresu kochałam się z chłopakiem. pod koniec okresu postanowiłam zrezygnować z plastrów i zaczęliśmy stosować globułki antykoncepcyjne. jednak podczas okresu dużo razy kochaliśmy się bez zabezpieczeń. Czy waszym zdaniem istnieje duże ryzyko zajścia w ciąże? p.s muszę zacząć przyjmować inne leki przy których nie mogę stosować plastrów. jednak nie chcę zajść w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudia999 Napisano Październik 17, 2011 ryzyko ciąży jest zawsze, moja koleżanka pomimo prawidłowego brania tabletek i w trakcie brania tabletek zaszła w ciążę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh he he juz bylo.... Napisano Październik 17, 2011 ja plastry stosuje od 10 lat, kochamy sie z mezem rowniez podczas okresu i nie zabezpieczamy sie dodatkowo, a ciazy niema takze dzialaja i niema co sie stresowac. przy stosowaniu z innymi lekami to juz trzeba z lekarzem pogadac jak dzialaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baby_girl_ 0 Napisano Październik 17, 2011 przepraszam jeśli był ten temat. dziękuję za odpowiedzi ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach