Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dixiepott

mam okropne wyrzuty sumienia - czy ja go zdradziłam?

Polecane posty

Gość taaa_lizcie_im doopy
swoją drogą, autorko czego Ty się tam spodziewałaś? sądzę, że szłaś tam z zamiarem zdradzenia faceta, byłaś na niego wkurwiona i chciałaś go "ukarać".

Gość taaa_lizcie_im doopy
a obrzydzenie tym co zaszło masz tylko dlatego, że gość nie był zbyt subtelny.

zdradzic ni ezdradzilas, ale.... jestes winna tego,ze pilas w gronie osob , ktorych ni ebylas pewna. Mozna pojechac na impreze w roznym humorze, mozna byc wsciekla na chlopaka, ok samo zycie. Nawet jak pijesz to myslisz w jakis sposob, a od siedzenia obok siebie do obmacywania daleka droga. Musialas dac odczuc temu facetowi, ze ma twoje przyzwolenie, inaczej by nie zaczal tak otwarcie sie do ciebie dobierac, poza tym a gdzie byli inni uczestnicy tej imprezy, przeciez tak przy wszystkich reki w majtki nie wkladal. jestem pewna ,ze to wszystko trwalo dluzej. Powiem ci ,ze nastepnym razem zanim pojdziesz na jakas impreze majac chlopaka zastanow sie kilka razy, a nie lepiej posiedziec samej w domu, uspokoic sie . Kazda impreza i alkohol, konczy si etak samo. Ty masz teraz wyrzuty sumienia, za to ,ze sie dalas dotykac, i ze w ogole tam bylas. Jednak sama tak pojechalas , nikt na sile cie nie zaciagal. Dojrzala kobieta nigdy by nie poszla na jakies takie imprezki, sama jestes sobie winna, a tlumaczenie ,ze masz wyrzuty sumienia i jak to dobrze ,ze ucieklas w sama pore , nie w ten sposob sie zyje majac partnera. Gdybym byla twoim facetem wolalabym o tym nawet nie wiedziec, a jakbys mi powiedziala to zostawilabym cie . Wyciagnil z tego nauczke dla siebie i unikaj takich sytuacji, a facetowi po prostu nie mow nic, gorzej tylko gdy w jakis sposob sie o tym dowie.

Gdyby jej facet wypalcował i przelizał się z jakąś dupą po pijaku to by była zdrada. Nie ma większego hipokryty nad kobietę :o

Hmm dziwna sytuacja, moim zdaniem zdrady nie bylo, ale na drugi raz sie pilnuj. Czy masz faceta czy nie, nie jest madrym wyjsciem zeby pic do upadlego w gronie samych facetow ( z reszta nawet jakby tam byla jakas inna dziewczyna to co by to dalo?) przeciez mogli Cie zgwalcic, dobrze, ze wyszlas w pore. Ja bym pewnie powiedziala swojemu facetowi o tym choc pewnie bylby zly, ze pilam wlasnie z samymi facetami. Probuje nigdy nie stawiac sie w takich sytuacjach bo dla kobiety to zwyczajnie niebezpieczne. Moj facet jest taki z reguly, ze za takie cos to ten koles, ktory sie dobieral mialby wpie***l. On poprostu tak juz ma, wystarczy, ze ktos sie do mnie nie tak odezwie, a on juz sie denerwuje. I ciesze sie, ze on taki jest bo nawet jakbysmy sie poklocili i wyszlabym z domu gdzies to on by sie martwil, dzwonil i szukal, czuje sie z nim bezpieczna :) I zapewne wszystko moge mu powiedziec. Poprostu powiedz mu, a na drugi raz bardziej uwazaj bo w zyciu nigdy nie wiadomo co sie moze stac, alkohol to czasem bardzo zla rzecz.