Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natiii174

Zostawił mnie :(

Polecane posty

Gość natiii174

Po dwoch latach chlopak mnie zostawil. jestem zalamana:( Zaczelo sie od tego ze poszedl na studia a ja na studia za granice jednak po tygodniu nie wytrzymalam i wrocilam do kraju na studia tam gdzie on zeby byc blizej niego.. dodam ze mieszka teraz w internacie ja dojezdzam kazdy dzien do domu. Po tygodniu powiedzial mi ze potrzebuje przerwy strasznie plakalam po paru dniach zobaczylam go na dyskotece z jego kolega i dwoma dziewczynami prosilam go wtedy o rozmowe ale nie dal mi ani minuty. Jak sie ze mna rozstawal powiedzial ze nie wie czy mnie kocha ze cos sie w nim wypalilo. jestem zalamana nic nie jem nie spie.. chce zeby wrocil ale to pewnie nie mozliwe. :( ma tam swoich nowych kolegow impezki kazdy dzien..:(

Gość ogarnieta
czy ja dobrze rozumiem? zaprzepaszczasz wlasny rozwoj, marnujesz szanse studiow za granica, zdobycia fajnego wyksztalcenia, dla jakiegos kolesia, ktory nie ma w sobie nawet odrobiny przyzwoitosci, zeby pogadac z dziewczyna, ktora mu poswiecila 2 lata wlasnego zycia? czy cie dziewcze POPIERDOLILO? :o

tam w szkole zreszta mi sie nie podobalo nie dalabym sobie rady a chcialam tez byc blisko niego..przez 2 lata to on robil dla mnie wszystko jezdzil 12 km nawet na rowerze jak nie mial jak .. ale teraz jak poszedl do szkoly zamieszkal w internacie wszystko sie zmienilo. powiedzial ze jestem za bardzo zazdrosna ze do niego za duzo dzwonie sprawdzam co robi i ze nie moze isc na dyskoteke ani wypic z kolegami..