Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smietankaa1

ZAPALENIE PĘCHERZA MOCZOWEGO?

Polecane posty

Witajcie. Mam pewien problem od dwóch dni, ponieważ nie jestem pewna czy mam zapalenie pęcherza moczowego. Więc moje objawy to: Kiedy próbuję się wysikać , to nie mogę tego zrobić do konca, bo zaczyna mnie boleć pęcherz. I ogólnie dzisiaj caly dzień non-stop sikam ! ZAPALENIE ? Mieliscie kiedys je? Jak je leczyc? POZDRAWIAM Karolina :)

Gość bumbumbumibum
ja tak miałam, czułam ból przy końcówce siusiania. aż w końcu zaczęłam sikać krwią i czułam taki ból, że aż płakałam na kiblu. Okazało się, ze mam krew i białko w moczu, zapalenie kłębuszków, pęcherza i nie pamiętam co tam jeszcze. Ale męczyłam się upiornie.. i te ciągłe uczucie parcia na pęcherz.

Ja miałam to samo. Męczyłam się parę dni a jak zaczęłam sikać z krwią przeraziłam się i miałam na pogotowie jechać (to była sobota wszystkie przychodnie zamknięte), ale uratowała mnie koleżanka, bo miała parę miesięcy temu taki sam problem. Dała mi tabletki Furagina. Dopiero po nich mi przeszło i poczułam się lepiej już tego samego dnia. Przez 2 dni sikałam na pomarańczowo, ale ulga w tych okolicach- bezcenna. Tabletki są na receptę. Radzę Ci iść jak najszybciej do lekarza, bo potem będzie coraz gorzej. Dodam, że przyczyną moich problemów był prawdopodobnie zbyt częsty, długi, intensywny, ostry seks... Mój chłopak dostał potem niezłe wymówki. Pozdrawiam i życzę zdrowia :)