Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joweg

planowane mamusie na lipiec 2012:)

Polecane posty

Gość joweg

czesc , mam nadzieje ze juz w lipcu zostane mamusia :D

Gość joweg
ktos jeszcze planuje na lipiec ?

ja już planowałam na czerwiec i teraz planuję na lipiec ale nie wiem co z tego będzie bo chciałabym ale...no nie wiem:)

Hej :) Ja parę dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciązy. Pojutrze pierwsze USG! Z obliczeń wynika, że dziecko dołączy do NAS właśnie w lipcu :) W którym jesteście tygodniu? Jak samopoczucie? Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)

planowalam bez stresu....no i zaszlam.... tak przynajmniej z testu wynika.... w sobote wizyta..zobaczymy co to bedzie..

Gość Doriana20
U mnie identycznie jak u grejs keli. Staraliśmy się na czerwiec, nie wyszło. Jutro mam termin miesiączki. Poczekamy, zobaczymy:) dzisiaj śledzie zagryzałam delicjami:) Ale może to tylko tak, po prostu, bo wątpie żebym tak szybko miała zachcianki.

Gość Szczesliwa88
witam dziewczyny :) dolaczam do was :) jutro ide do lekarza..ale test pozytywny :) a z moich obliczen wychodzi lipiec:) powodzenia dziewczyny:)

Gość Moka0110
Czesc dziewczyny dołączam do was mam termin na 24.07 po 6 latach starań wkońcu się udało

Gość strzałka :)
hej dziewczyny, mi w sobotę wyszły 2 krechy, dziś idę potwierdzić a termin wychodzi (z obliczeń internetowych) właśnie na lipiec :) co prawda planowaliśmy dopiero za 6-12 miesięcy, ale bardzo się cieszymy :)