Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramanka

mega wtopa!!!! :/

Polecane posty

Gość atramanka

dzisiaj w pracy rozmawiałam przez tel. z moją kol. Ona ciągle się przechwala ilu to miała facetów. No to ja nie chciałam być gorsza, więc powiedziałam jej, że poszłam do łóżka z moim szefem, nie wiem co mi odwaliło, oczywiście kazałam jej obiecać, że nikomu nie powie, bo on ma żonę, dzieci. Później mój szef mnie wezwał i powiedział żebym nie opowiadała jakiś bajek. On TO WSZYSTKO SLYSZAŁ! Masakra, wstyd. Na dodatek pracuję tam dopiero od 2 tyg. Pewnie pomyślał sobie, że jakaś niewyżyta jestem. Jak ja tam jutro pójdę!?

Gość olaboga123
ja bym przeprosiła szefa na Twoim miejscu ;)

Gość atramanka
Na dodatek on jest stary i brzydki, tylko kumpeli nagadałam głupot żeby mi zazdrościła. Ja przez to zasnąć nie mogę. Jak ja go mam przeprosić? :/ Zwariuję zaraz!

Gość Bogusia**
a jak on sie dowiedzial ??podsluchiwal cie??

Gość xm xm xx m xm m
powiedz jej, ze wymyslilas to i jego przepros, powiedz ze to byly zarty itp

Gość afelomeg
Możesz mu wyjaśnić, że chodziło o poprzednią prace i poprzedniego szefa. Dodaj "nie chcę być niegrzeczna, ale pochleba pan sobie..." :D Gwarantuję premię :D

Gość monnniiqqquuueee
Wiesz co- a z innej drugiej strony to jemu tez powonno byc wstyd bo nie podsluchuje sie czyichs rozmow! Moze powidz mu ze chcialas wyjasnic sytuacje bo cenisz sobie profesjonalism w pracy i nie chcialabys zeby to co usluszal bylo odebrane opatrznie i powiedz ze chcesz zeby wiedzial ze nie mialo to zwoazku z nim, ze pomagalas rozwiazac kolezance pewna sytuacje i opowoadalas co ktos tam powiedzial. Mysle ze tak byloby dobrze :)

Gość afelomeg
sorry, powinno być wczesniej "schlebia pan sobie" ;) ale go uziemisz!

Gość atramanka
a ja wiem jak on to usłyszał? Drzwi nie miałam domkniętych. Pewnie ja za głośno gadałam. Nie wiem. :/ Tylko, że wymieniłam kilka razy jego imię, więc z tą książką raczej nie uwieży. Może lepiej będzie jak będę go unikać?

Gość TAKAONA86
HAHAHA JESLI TO PRAWDA TO MEGA:d jak szef ma jaja to jeszce bedziesz miala u niego fory ;)

Gość zalmiconiektorych
W godzinach pracy ględzisz przez telefon, targując się z koleżanką która z Was częściej daje dupy. O zgrozo! Chełpisz się tym, że poszłaś do łóżka ze starym i brzydkim osobnikiem, co w Twoim mniemaniu czyni Cię królową w rankingu puszczalskich panienek. W dodatku robisz to tak donośnie, że sam "zainteresowany" słyszy całą rozmowę. Pogratulować inteligencji. Gdzie Ty w ogóle pracujesz? W agencji? Facet powinien wręczyć Ci wymówienie z trybem natychmiastowym. Ja dodatkowo postraszyłabym Cię założeniem sprawy o zniesławienie/ oczernianie. No chyba, że Twój szef jest starym dziadem który leci na takie głupiutkie panny Twojego pokroju. Tak czy inaczej - szczerze współczuje :/

Gość atramanka
po pierwsze to nie mówiłam jej że przespałam sie z grubym oblechem, powiedziałam że mój szef jest dobrze zbudowany, ma wąs jak niemiecki alfons i super bryke po drugie pracuje w kurii a nie w agencji

Gość atramanka
to na górze to podszyw :/ Miałam akurat przerwę w pracy, więc zadzwoniłam do kumpeli. A tak wgl przeprosiłam go dzisiaj, miał akurat niewiele czasu. Powiedział mi, że nic się nie stało i roześmiał się. Uh. Za każdym jak przechodził obok mnie to się tak ironicznie uśmiechał. Nie wiem co to oznacza. Ja się bałam, że mnie z pracy wywali, ale pewnie i tak uważa, że nienormalna jestem.

Jedna z lepszych opowiastek dzisiejszego dnia :) a nic nie mówił że o prywatnych sprawach pieprzysz z koleżankami w pracy ?

Gość fotel
ty i ta twoja koleżanka to jakaś patologia.

jaka wtopa! Moglas mu powiedzieć bezczelnie. A z kad pan wie ,że to o pana chodzi????? Przeciez mogłas o zrobic z poprzednim

haahahaahahaahaahahaha padłam! co za głupota. jak widać, kłamstwo ma jednak krótkie nogi :p

Gość rfgvc
fajna historia,podoba mi się ,myślę,że szefowi to schlebiło ;) może nawet gdzieś cię zaprosi na drinka na kolację